Cea mai puternică rugăciune de la miezul nopții. Cum să te rogi pentru binele celor dragi

,
Cea mai puternica rugaciune

Cea mai puternică rugăciune de la miezul nopții

[Sursa foto: pexels.com]

Iată cea mai puternică rugăciune de la miezul nopții. Rugăciunea se citește cu o lumânare aprinsă.

Sunt multe rugăciuni puternice, iar Dumnezeu ascultă toate rugăciunile. 

Există însă o rugăciune despre care se spune că este cea mai puternică și pe care trebuie să o citiți la miezul nopții, cu o lumânare aprinsă.

Iată textul ei.

Cea mai puternică rugăciune de la miezul nopții

„Doamne, așa precum arde lumânarea mea de repede, luată din sfânta biserică, tot așa să-mi ajute Dumnezeu, Maica Precista și toți sfinții, ca să piara tot atât de repede toate făcăturile, spurcăciunile, toate relele și patimile, blestemele și lucrurile diavolești, farmecele, descântecele, meșteșugurile și uneltele diavolești de la locul unde stau, de la casa mea, din familia mea, de la cei bântuiți de patimi (băutură, cafea, tutun, curvie, jocuri de noroc, neascultare și nesupunere, înjurăturile de cele sfinte), din capul meu, din trupul meu, din sufletul meu, din familia mea.

Doamne, ajută-mă să-mi recapăt sănătatea, liniștea, sporul și prosperitatea casei, a serviciului, a locului unde lucrez, să fiu binevăzut, să am spor în casă, în vite, păsări, să fiu ferit de accidente și de relele întâmplări, eu și Casa mea, familia și colaboratorii de la muncă. Doamne, să se depărteze vrăjmașii și să se îmblânzească, să am soartă bună de la Dumnezeu, să mi se dezlege cununiile și făcăturile, să fiu ferit de argintul viu și lucrurile vrăjitorești să nu aibă putere asupra mea.

Doamne, ferește casa mea de ură și invidie, de certuri, de bătăi, de boli molipsitoare, de beții, de anturaj prost.

Doamne, ferește familia mea și sufletele noastre de toate încercările și răutățile și dă-ne, Doamne, sănătate, împliniri, realizări și viață fără de primejdii. Doamne, întărește-mă și păstrează-mi credința strămoșilor, credința creștinilor. Doamne, ocrotește pe părinții mei, pe frații mei, pe surorile mele (se spun numele lor) și dezleagă blestemele viilor și morților căzute asupra noastră. Și luminează mintea și soarta copiilor noștri, dă-le spor la învățătură și reușită în viață.

Doamne, veghează și întărește tineretul și copiii celor de-un neam și o credință cu noi. Doamne, ai grijă de toți copiii și înțelepțește și pe copiii mei. (Toate numele pentru care se roagă respectivul.) Doamne, dă-ne pâinea cea de toate zilele și liniștea ta cea sfântă! Doamne, să se împlinească toate rugăciunile noastre! Doamne, ajută-ne! Doamne, iartă-ne! Doamne, miluiește-ne! Doamne, fie-ți milă de noi! Doamne al puterilor, fii cu noi!

Amin!”

Rugăciune noaptea

Cea mai puternică rugăciune pe care să o spui la miezul nopții

[Sursa foto: pexels.com]

Citeste si: Calendar creștin ortodox joi, 17 martie 2022. Îl sărbătorim astăzi pe Sfântul Cuvios Alexie, "omul lui Dumnezeu"! E zi de post

Cum te ajută, de fapt, rugăciunile

Rugăciunile au rol de tămăduire. Totodată, ele dau o stare de bine celui care le rostește și ne fac să avem mai multă încredere în cei din jur.

În Postul Paștelui, în care ne aflăm acum, este bine să ne rugăm de mai multe ori pe zi și cel puțin de trei ori, de dimineață, la prânz și seara. Puteți vedea aici ce rugăciuni să rostim cu precădere în Postul Paștelui.

Postul Paștelui este cel mai lung și greu din an. El a început luni, 7 martie 2022 și se încheie sâmbătă, 23 aprilie 2022, cu o zi înainte de a sărbători Învierea Domnului.

Perioada Postului Paștelui este cea mai grea de ținut fiindcă are puține dezlegări la ulei și vin.

Citeste si: Calendar creștin ortodox vineri, 18 martie 2022. Îl sărbătorim astăzi pe Sfântul Chiril al Ierusalimului! Cine a fost acesta

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Calendar creștin ortodox joi, 17 martie 2022. Îl sărbătorim astăzi pe Sfântul Cuvios Alexie, "omul lui Dumnezeu"! E zi de post

Parteneriat neașteptat: ANRE a bătut palma cu omologii din Ungaria și a pus gând rău companiilor din energie

Calendar creștin ortodox joi, 17 martie 2022. Îl sărbătorim astăzi pe Sfântul Cuvios Alexie, "omul lui Dumnezeu"! E zi de post

Calendar creștin ortodox miercuri, 16 martie 2022. Un mare sfânt mucenic, sărbătorit azi!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies