Cea mai puternica rugaciune catre Sfintii Petru si Pavel: te vindeca de boli si te scapa de necazuri si datorii

,

Crestinii ortodoxi se afla in perioada Postului Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, care a inceput luni, 4 iunie.

Postul dureaza pana in data de 29 iunie iar in toata aceasta perioada este bine ca cei care au necazuri, suparari sau probleme de sanatate sa rosteasca rugaciunea de mai jos:

"Pe Voi, Apostoli slaviti ai lui Iisus, Mantuitorul v-a randuit sa fiti stalpi ai Bisericii pe care a intemeiat-o. Pe tine, Sfinte Petre, Mantuitorul te-a ales sa fii piatra de temelie a Sfintei Biserici si ti-a daruit harul sa-i intaresti in credinta pe toti fratii tai.

"Pe tine, Sfinte Pavele, Mantuitorul te-a facut din dusman un ales prieten, iar Duhul Sfant te-a numit sa le arati neamurilor toate comorile invataturii crestine.

"Sfinte Petre si Sfinte Pavele, amandoi ati lucrat cu neobosita insufletire la raspandirea Împaratiei lui Hristos, pecetluind marturia devotamentului pentru Mantuitor cu sangele vostru.

"La Voi ne rugam, cand osanda unei judecati nedrepte se abate asupra vietii noastre, sa-i indepartati pe farisei din drumul nostru, luandu-le cheile puterii, iar cuvantul lor sa nu fie lucrator impotriva noastra. Amin".

 

Citește și:

Rugaciune extrem de puternica ce se spune doar in saptamana luminata! Cei care o rostesc scapa rapid de boli si necazuri

Rugaciune de miercuri. Iti va aduce lumina in suflet

Rugaciune puternica pentru sanatate - te fereste de boli

Bilanț coronavirus 20 octombrie 2020: Numărul de cazuri noi se menține mare! Câte persoane au murit

Covid-19 poate provoca diabet. Descoperirea care i-a socat pe cercetatori din intreaga lume


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies