Cea mai PUTERNICA rugaciune catre Sf. Mihail si Gavriil! Te fereste de rele si iti aduce sanatate

,

Rugaciune catre Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil va aduce in viata oricui o rosteste liniste in suflet, implinire, sanatate si binecuvantare cereasca.

„Dumnezeule Atotputernic, trimite-Ti Arhanghelul Tau, Mihail, spre ajutorul robului Tau (se rosteste numele). Sa-l scoata din mana vrajmasilor vazuti si nevazuti. O, mare Arhanghel Mihail revarsa mir bun asupra robului lui Dumnezeu (se rosteste numele). Arhanghele Mihail, tu esti capetenia cetelor ingeresti. Esti voievod al puterilor ceresti, al heruvimilor, al serafimilor si al tuturor ingerilor. Fii mie pazitor, ajutator la nevoie, in singuratate, la drum si pretutindeni.

Izbaveste-ma, mare Arhanghel, de toate inselaciunile viclene ale diavolului. Si auzi-ma pe mine, pacatosul (se rosteste numele celui care se roaga). Ma rog tie si chem numele tau cel sfant. Grabeste-te spre ajutorul meu si auzi rugaciunea mea!

 

Sfintilor Arhangheli, rugati-va pentru noi!

Pe toti cei ce-mi stau impotriva biruieste-i cu puterea cinstitei si de viata facatoarei Cruci, cu rugaciunile Preasfintei Nascatoarei de Dumnezeu, cu ale sfintilor ingeri si cu ale Sfintilor Apostoli. Apara-ma de cutremure, de potop, de razboaie, de orice rau si izbaveste-ma de cel viclean, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

 

Sfant Arhanghel Gabriel, Inger al Incarnarii, deschide-ne urechile spre avertismentele blande si chemarile calde ale Domnului! Te conjuram sa fii mereu inaintea noastra, ca sa intelegem mai bine Cuvantul lui Dumnezeu, ca sa Il servim mai bine si sa ne supunem mai bine Vointei Lui si ca sa indeplinim mai bine ceea ce El asteapta de la noi.

Ajuta-ne sa ramanem trezi pentru ca atunci cand Domnul va veni sa nu ne gaseasca adormiti! Amin!”

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Sf. Mihail si Gavriil: Cele mai frumoase URARI de trimis celor dragi

Mai mulţi angajaţi TVR intră în greva foamei din cauză că șefa instituției nu a vorbit cu ei

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Toti CREDINCIOSII mananca asa ceva de Sf. Mihail si Gavriil! Te FERESTE de boli si pagube

Sf. Mihail si Gavriil: Ce este INTERZIS sa faci in aceasta sfanta zi! Cine nu respecta traditia va avea o MOARTE TRAGICA

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies