Cea mai noua metoda pentru a scapa de chelie: tatuajul de par. Uite ce rezultate are! VIDEO

Acum poti sa-ti tatuezi parul ca sa scapi de chelie VIDEO

Pierderea parului este o problema comuna in zilele noastre.

In incercarea de a-si masca chelia, mii de barbati apeleaza anual la transplantul de par, care este insa foarte costisitor. Dar acum exista o alternativa mult mai ieftina, cu rezultate permanente: tatuajul care imita un par tuns foarte scurt.

 

Tehnica este inventia lui Ian Watson, care atunci cand avea 20 de ani si-a pierdut fratele si a inceput sa cheleasca din cauza stresului. Ingrijorat de acest lucru, el a rugat-o pe sotia fratelui sau sa-i deseneze puncte negre pe scalp folosind un marker pentru a masca lipsa parului.

 

Surprinsi de rezultate, ei s-au gandit imediat ca ideea lor are un potential urias. Dupa ani de studiu si cercetare alaturi de experti in machiaj si in caderea parului, cei doi au perfectat o metoda de acoperire a cheliei cu cerneala folosita la realizarea tatuajelor.

 

Procedura consta in aplicarea pigmentilor pe scalp in diferite tonuri de negru si gri, pentru a imita perfect marimea, densitatea si forma unui par tuns foarte scurt.

 

Un transplant obisnuit de par costa in jur de 40.000 de dolari. Noua procedura este mult mai ieftina, avand un pret de doar 3.000 de dolari.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate