Cea mai batrana mama din Marea Britanie regreta ca a devenit nascut la 57 de ani

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:00

Cea mai in varsta mama din Marea Britanie regreta ca a adus pe lume un copil varsta de 57 de ani si admite pentru prima oara ca a fost o greseala ca nu a devenit mama mai devreme.

La patru ani dupa ce a nascut, Sue Tollefsen a dezvaluit ca recent a ajuns in imposibilitatea de a avea grija de fiica ei Freya, dupa ce a facut o infectie care i-a pus in pericol viata. Femeia in varsta de 61 de ani, fost profesoara, in urma acestei boli a realizat faptul ca nu se va putea bucura de fiica ei deoarece nu va mai fi in viata.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/m1-8f49a37779b759a2b0f50aa4d6d727a3.jpg
Ea crede in momentul de fata ca persoanele care au 50 de ani ar trebui sa li se interzca sa aduca pe lume un copil.
"Este adevarat ca toti invatam din greselei, iar a mea a fost aceea ca nu am nascut mai devreme. Am fost atat de bolnava incat am crezut ca voi muri. Ma tot gandeam la Freya- si pentru prima data mi-am dat seama ca nu voi putea fi langa ea mult timp. 50 de ani ar trebui sa fie termenul limita in a avea un copil", a declarat doamna Tollefsen.


In anul 2008 femeia a provocat o serie de controverse cand prin fertilizare in vitro a reusit sa ramana insarcinat si astfel sa aduca pe lume o fetita sanatoasa. Ea si partenerul ei au cheltuit in jur de 15.000 de lire sterline pentru tratamentul de fertilizare, care a fost facut in Rusia deoarece in Marea Britanie a fost rezati din cauza varstei. Astfel medicii din Rusia au folosit sperma partenerului ei si un ovul donat.
Micuta Freya s-a nascut in anul 2008 prin cezariana.

Daca boala de care a suferit va recidiva exista sanse mari ca inima sa-i fie afectata iremediabil. Si pentru ca doamna Tollefsen pune raul in fata, in cazul in care va muri, aceasta a aranjat ca Freya sa ramana in grija nepoatei sale din Norvegia.

Nu uita ca in fiecare duminica de la ora 22:00 poti urmari emisiunea "Cei 7 ani de acasa"!


 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!