Ce spune Denise Rifai despre interviul din această seară, cu Viorel Cataramă

,

În această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiunea difuzată la ora 23:00, la Kanal D, Viorel Cataramă va face dezvăluri inedite despre anii petrecuți în politica românească, despre modul în care și-a construit afacerile, va vorbi despre momente critice, care l-au pus în fața unor alegeri dificile de-a lungul vieții.  

„Veți vedea un interviu în care Viorel Cataramă ne vorbește despre temerile sale, despre greșelile făcute și, în bună măsură, despre pasiunile care i-au marcat viața”, a spus Denise Rifai.  

Controversatul om de afaceri va răspunde, în ediția din această seară a emisiunii, la o serie de întrebări incomode, menite să clarifice aspecte din viața personală și profesională a acestuia.

“Sunteți un bărbat extravagant?”, “Ați făcut bani din ambiție?”, “Sunteți un politician lipsit de empatie?”, “Câți bani le veți lasă copiilor dumneavoastră”, “Cât costă o pâine?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări sensibile la care Viorel Cataramă va răspunde în această seară.

Nu pierdeți astăzi, de la ora 23:00, dezvăluiri în premieră făcute de Viorel Cataramă la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Editie de infarct si cifre de top, aseara, la „Survivor Romania”!

Ministrul Educaţiei susţine schimbarea metodei de predare, făcând trimitere la Alexandru Ioan Cuza: 'A pricepe e mai important decât a şti'

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Calendar ortodox 24 ianuarie 2021. Sarbatoare mare pentru crestini: Este praznuita o Sfanta importanta, considerata protectoare a familiei!

Alexandra Stan lanseaza o piesa noua, din Republica Dominicana: NOSFE x Alexandra Stan x Sak Noel feat. Los Tioz

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies