Ce spune Denise Rifai despre interviul din această seară, cu Viorel Cataramă

,

În această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiunea difuzată la ora 23:00, la Kanal D, Viorel Cataramă va face dezvăluri inedite despre anii petrecuți în politica românească, despre modul în care și-a construit afacerile, va vorbi despre momente critice, care l-au pus în fața unor alegeri dificile de-a lungul vieții.  

„Veți vedea un interviu în care Viorel Cataramă ne vorbește despre temerile sale, despre greșelile făcute și, în bună măsură, despre pasiunile care i-au marcat viața”,  a spus Denise Rifai.

 

Controversatul om de afaceri va răspunde, în ediția din această seară a emisiunii, la o serie de întrebări incomode, menite să clarifice aspecte din viața personală și profesională a acestuia.

“Sunteți un bărbat extravagant?”, “Ați făcut bani din ambiție?”, “Sunteți un politician lipsit de empatie?”, “Câți bani le veți lasă copiilor dumneavoastră”, “Cât costă o pâine?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări sensibile la care Viorel Cataramă va răspunde în această seară.

Nu pierdeți astăzi, de la ora 23:00, dezvăluiri în premieră făcute de Viorel Cataramă la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Nehir, "sechestrata" de Nazim! Aflati ce se va intampla in aceasta seara in serialul Nehir, de la ora 20:00, la Kanal D!

ULTIMA ORĂ | Guvernul a prelungir starea de alertă cu 30 de zile

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nehir”, Tarik, la un pas sa descopere adevarul despre Nehir

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies