Ce spun experții în medicină de talie mondială despre pericolul unei pandemii

,
Ce spun experții în medicină de talie mondială despre pericolul unei pandemii
Ce spun experții în medicină de talie mondială despre pericolul unei pandemii

Coronavirusul, abreviat CoV, este o subfamilie de virusuri foarte răspândit în natură, producând la om și animale afecțiuni ale căilor respiratorii și gastroenterite, unele foarte grave, iar altele ușoare sau chiar neexprimate clinic.


In articol:

În luna decembrie a anului trecut a fost descoperit un nou coronavirus 2019-nCoV  în Wuhan, China, care provoacă o pneumonie severă cu mortalitate ridicată. Boala se transmite direct pe cale respiratorie prin strănut, salivă sau fecale. Cât de mare este pericolul unei pandemii?

Ce spun experții de talie mondială despre PERICOLUL unei PANDEMII?

"Dacă ținem cont de numărul cazurilor apărute în diferite țări în ultimele 36 de ore ne putem da seama cum circulă acest virus, din comunitate în comunitate. Da, după ultimele calcule ne îndreptăm spre o pandemie", spune prof. dr. Benhur Lee, profesor de microbiologie ICAHN School of Medicine, Mount Sinai.

Citește continuarea pe www.avantaje.ro

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ion Cristoiu: Iohannis a impus o atitudine de ură faţă de Biserică pentru a câştiga din electoratul USR PLUS

Fluctuații EXTREM de ciudate pe piața economică: Bitcoin-ul crește vertiginos, iar dolarul scade la cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Ceaiul campionilor: Ajută la slăbit, apără inima și crește imunitatea. Este extrem de ieftin și se găsește la orice magazin

Calendar ortodox, 1 decembrie 2020: Doi mari Sfinti sunt praznuiti astazi! Nu uita sa le spui "La multi ani!" sarbatoritilor!

Coronavirus in Romania, 1 decembrie 2020. Situatie alarmanta in sectiile ATI! Iata cum arata cel mai recent bilant al noilor cazuri de COVID-19!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies