Ce spun concurentii “Imi place dansul”, inaintea Finalei din aceasta seara?

#Telespectatorii isi vor putea alege favoritul, prin vot SMS. Castigatorul marelui premiu de 100.000 de lei va fi desemnat in direct, la Kanal D!

In aceasta seara, incepand cu ora 22:00, la Kanal D va fi difuzata Marea Finala a show-ului “Imi place dansul”. Telespectatorii isi vor putea alege preferatul, prin vot SMS, castigatorul emisiunii va intra in posesia marelui premiu de 100.000 de lei. Batalia pe ringul de dans se va da intre sase concurenti: Alex, Alina, Anais, Emanuel, Roberto si Stefan.

Inainte de seara decisiva, in care se va afla, in direct, cine va fi desemnat castigator, concurentii au declarat emotionati, ca isi doresc sa isi implineasca visul de a castiga acest premiu si, implicit, inimile romanilor. Experienta lor ca dansatori in acest show grandios le-a largit orizonturile si i-a pregatit mult mai bine in viitoarea lor cariera artistica.

“Experienta mea in acest show a fost foarte frumoasa, m-a maturizat, am invatat sa creez si sa imi explorez imaginatia si mai mult decat o faceam pana sa intru in acest concurs”, spune Alex.

“Pentru mine, <Imi place dansul> inseamna o mare provocare pe care sper sa o duc cu bine pana la capat. Fiecare editie in care am performat pe scena m-a emotionat, am dat tot ce s-a putut de fiecare data. De abia astept Finala din aceasta seara”, spune Alina.

“Mi-am definit drumul si tot ce am facut pana acum. Cel mai dificil moment pentru mine, pe plan emotional, va fi Marea Finala din aceasta seara”, declara Stefan. 

“<Imi place dansul> inseamna pentru mine o evolutie continua, mi-am dorit sa creez lucruri frumoase pentru publicul telespectator. Teama mea cea mai mare, in acest concurs, a fost aceea de a nu ma dezamagi pe mine insami”, spune Roberto.

“<Imi place dansul> m-a schimbat ca om, ca dansator, m-a facut sa fiu mult mai atenta la detalii si sa fiu mult mai concentrata pe arta pe care o pun in scena”, spune Anais.

“A fost o experienta pe cat de grea, pe atat de frumoasa. Am evoluat si mi-am dat seama de ce pot pune in scena. Am reusit sa imi inving teama de  a lucra cu foarte multi oameni; cand esti presat de timp este foarte greu sa mobilizezi multe persoane intr-un timp foarte scurt, dar mi-am demonstrat ca se poate”, declara Emanuel.

Nu ratati Marea Finala “Imi place dansul”, difuzata in aceasta seara, incepand cu ora 22:00, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate