Ce se întâmplă cu pisica care a mers să nască la veterinar, după ce a devenit virală! Medicii au făcut anunțul despre puiuții ei

Author: Diana Bostan

Ce se întâmplă cu pisica care a mers să nască la veterinar

Sursa: Captură TikTok

O pisicuță a devenit virală pe internet după ce a mers singură la veterinar să nască. Pisica a adus pe lume patru puiuți, iar medicul veterinar care a asistat la naștere a vorbit despre starea lor de sănătate, dar și a proaspetei mămici.

În urma cu doar șapte zile, această pisică adorabilă și-a urmat instinctul matern și s-a îndreptat singură spre spitalul veterinar din Iași pentru a naște. Pisica a ajuns în fața clinicii și a început să miaune până când a fost dusă înăuntru. Aceste lucruri s-au întâmplat doar câteva momente înainte ca ea să aducă pe lume puiuții.

Ce se întâmplă cu pisicuța la o săptămână de la naștere

Medicul veterinar care s-a îngrijit de pisicuță în timpul nașterii a dezvăluit, într-un clip postat pe contul de TikTok al clinicii, cum se simte mămica, dar și cei patru puiuți ai săi. Medicul a mărturisit faptul că pisica este o mămică extrem de implicată și iubitoare, fiind în permanență în preajma puiuților săi.

Citește și: Povestea emoționantă a pisicii care a venit singură la o clinică veterinară, pentru a naște! „Am auzit mieunături stridente..puiuții erau pregătiți să iasă în lume”

Răbdarea ei i-a uimit până și pe medicii veterinari, care sunt fascinați de aceasta și de micuții săi. Pisicuța nu este doar o mămică iubitoare, ci și una extrem de protectivă, fiind mereu atentă la cei patru micuți.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Ne-am gândit să vă dăm, astăzi, un update despre puiuții noștri și mămica lor.

Mămica este foarte iubitoare și implicată, nu se mai dezlipește de puiuți și ne uimește cu răbdarea ei. Astăzi puiuții au șapte zile”, a spus medicul veterinar, într-un video postat pe contul său de TikTok.

Cum sunt cei patru puiuți de pisică la șapte zile de la naștere

Potrivit medicului veterinar, puii au acum șapte zile de viață. La acest stadiu, gheruțele lor sunt încă neretractile, ceea ce le permite să se agațe mai bine de mămica lor.

De asemenea, la această vârstă, ochii lor încep să se deschidă încet-încet.

Citește și: Animalul care își mănâncă puii! Trăiește în curțile tuturor

În ceea ce privește greutatea, aceștia cântăresc în jur de 150-200 de grame. Se pare că puii sunt bine hrăniți, iar activitatea lor principală este odihna, aceștia petrecând majoritatea timpului dormind.

„ Puiuții au șapte zile.

La această vârstă puiuții au gheruțele neretractile ca să poată sta mult mai bine pe mămica lor. Li se dezvoltă și conductul auditiv și ușor, ușor încep să li se deschidă și ochișorii. Tot la această vârstă au în jur de 150-2-- de grame. Se hrănesc foarte bine, iar activitatea lor principală este dormitu”, a mai spus medicul veterinar, în clipul menționat anterior.

@arcadiavet Un mic update video despre mămica cea curajoasă și cei patru puiuți.
La vârsta de 7 zile, puiuții de pisică cântăresc nu mai mult de 150 de grame, dorm în majoritatea timpului, iar mama lor îi hrănește din două în două ore. 📍 Arcadia Vet| Strada Cicoarei nr. 2A-3 arcadiavet.ro #arcadiavetiasi #vet #iasi #spitalveterinar #veterinariasi #pisicadesteapta ♬ Playful- Various Artist

 


În ediția de joi, 23 mai, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian și Roberta s-au surprins reciproc unul pe celălalt, iar cu ocazia zilei de naștere a concurentului, cei doi și-au dus relația la un nou nivel.