Ce se intampla cu “Bravo, ai stil!”, chiar inainte de marea finala a sezonului?

Autor: O.P.

Doar sase concurente au mai ramas in competitia stilistica “Bravo, ai stil!”, iar marea finala se apropie cu pasi repezi.

In editia din aceasta seara, difuzata la ora 23:00, fanii emisiunii vor fi martorii unui anunt foarte important, atat pentru aspirantele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania, cat si pentru telespectatori. 

“Retouch studio”, locul unde concurentele trimise de jurati isi puteau alcatui o noua tinuta, acestea avand posibilitatea unei noi sanse de a primi stelute, isi inchide portile. 

Ajunse in acest moment al competitiei, aproape de marea finala, concurentele au demonstrat pe parcursul emisiunii ce abilitati stilistice au, astfel ca sansa de a pasi in “Retouch studio” se incheie in editia din

aceasta seara.

Citeste si: Juratii "Bravo, ai stil!", mai exigenti ca oricand! Afla care vor fi concurentele cu cele mai reusite tinute, in aceasta seara, intr-o editie incendiara, de la ora 22:45, la Kanal D!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Surprizele nu se opresc aici, dupa cum Cristina Mihaela va anunta in editia din aceasta seara a emisiunii; o noua provocare va fi lansata concurentelor ramase in concurs, iar Cristina Mihaela le va fi alaturi acestora.

Despre ce este vorba veti putea afla urmarind editia din aceasta seara “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 23:00, la Kanal D!

 


După ce Gagea a decis să pună capăt interacțiunii cu fosta sa iubită, Alexandra, lucrurile au luat-o razna. Concurenții o suspectează pe Alexandra că nu ar fi simțit nimic pentru Gagea de când a intrat în emisiune.