Ce scria în biletul de adio lăsat de cei doi soți de 89 de ani care s-au aruncat de la etajul șapte al unui bloc din București

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 26 sep 2022, 10:22

Ce scria în biletul de adio lăsat de cei doi soți de 89 de ani care s-au aruncat de la etajul șapte al unui bloc din București

Sursa: monitoruldevrancea.ro

Doi soți în vârstă de 89 de ani s-au aruncat de la etajul șapte al unui bloc din Capitală. Biletul de adio prin care și-au motivat gestul este unul extrem de dureros care scoate la iveală greutățile prin care aceștia treceau.

Doi bătrâni în vârstă de 89 de ani și-au pus capăt zilelor într-un mod extrem de tragic.

Aceștia s-au aruncat de la etajul șapte al unui bloc și au motivat gestul prin biletul de adio descoperit ulterior.

Ce scria în biletul de adio al celor doi bătrâni

Cei doi bătrâni în vârstă de 89 de ani se aflau în grija unei vecine. Așa cum făcea într-o zi obișnuită, femeia respectivă a mers la cumpărături, dar fără să se gândească nici măcar o clipă la ceea ce avea să găsească la întoarcere.

Cei doi soți, vâzând că sunt singuri, au mers la etajul șapte al blocului, s-au luat de mână și s-au aruncat. Un martor a spus că, în momentul în care cei doi au căzut, s-au auzit două bubuituri.

„Soțul meu a auzit două bubuituri ca de pușcă... Zice s-au auzit două împușcături. Și pe urmă l-am văzut pe băiatul vecinului de la etajul 2 că tot a făcut la salvare cu mâna...Băiatul

vecinei zicea « adu vecină două lumânări » , a spus o vecină, conform observatornews.ro.

Citeste si: De ce afecțiune suferea Georgiana, femeia care a murit pe stradă, în timp ce își ducea copilul la școală. Aceasta s-a stins din viață la spital

Biletul de adio, adresat copilului care locuiește la Bruxelles, pe care cei doi bătrâni l-au lăsat a explicat decizia radicală luată de aceștia: dorința de a nu mai fi o povară pentru copii.

Cei doi soți au sărit de la fereastra ghenei de gunoi

Conform g4media.ro, cei doi soți au sărit de la fereastra ghenei de gunoi care se afla pe palier. De asemenea, potrivit unor informații ale unui prieten de familie, cei doi aveau unele probleme de sănătate.

„În data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 6 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat și o femeie s-ar fi precipitat de la etajul 7 al unui bloc, situat în Sectorul 2”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Tragicul incident a avut loc vineri, 23 septembrie, în jurul orei prânzului. Cei doi locuiau de peste 30 de ani în acel bloc și, în ultimele luni, nu mai ieșiseră deloc din casă.

Ce scria în biletul de adio lăsat de cei doi soți de 89 de ani care s-au aruncat de la etajul șapte al unui bloc din București

Anchetatorii au găsit, în apartament, mai multe medicamente și mai multe rețete. Cu toate acestea, conform primelor informații, cei doi nu ar fi întâmpinat probleme financiare, dar ultimii ani ai vieții lor au fost destul de greu de suportat de către ei înșiși.

Citeste si: Dezastru la un concert- 9 persoane au murit, iar alte 20 rănite. Unde s-a întâmplat tragedia

Bărbatul avea o pensie destul de bună, deoarece lucrase ca secretar de stat în Guvernul Văcăroi, la Ministerul Apelor Pădurilor și Protecției Mediului.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies