O noua ordonanta de urgenta! Ce schimbari apar, de fapt, după 1 iunie

Author: O.P.

Începând cu data de 1 iunie, în viața românilor ar putea avea loc schimbări extrem de importante.

Ludovic Orban a anunțat că va fi discutat în primă lectură, în cadrul ședinței de Guvern, proiectul ce prevede instaurarea unei alte Ordonanțe de Urgență.

Ludovic Orban a menționat faptul că începând cu data de 1 iunie, în România se vor institui noi măsuri, în contexul pandemiei de coronavirus. Proiectul ar putea fi aprobat în cursul zilelor de joi sau vineri.

„Avem proiectul de ordonanţă de urgenţă pentru instituirea unor măsuri active în perioada de după 1 iunie.

Rugămintea noastră este ca acest proiect să intre în prima lectură deoarece ieri am primit foarte multe propune pe la partenerii sociali… El este în avizare. El îşi va produce efectele…”,  a transmis un secretar de stat din cadrul Ministerului Muncii.

3 filme și documentare despre nașterea lui Iisus Hristos. Sunt numai bune de vizionat în perioada sărbătorilor de iarnă

Ludovic Orban pregătește o nouă Ordonanță de Urgență

Premierul României a punctat faptul că noua Ordonanță de Urgență trebuie să intre în vigoare până la data de 1 iunie.

„Îl introducem în primă lectură. Atenţie, el trebuie să intre în vigoare până la data de 1 iunie pentru că practic reglementează chestiunea măsurilor active, menţinerii şomajului tehnic, noilor măsuri active după data de 1 iunie şi trebuie să intre în vigoare până la 1 iunie deci îl introducem în primă lectură şi mai facem o şedinţă mâine sau poimâine”,  a declarat premierul Ludovic Orban.

Nelu Tătaru a vorbit zilele trecute despre noile măsuri de relaxare ce urmează a fi luate, în perioada următoare. Ministrul Sănătății a punctat faptul că, în funcție de evoluția pandemiei de COVID-19 și de numărul de cazuri de infectare înregistrate pe zi, s-ar putea redeschide restaurantele și terasele de la 1 iunie, iar plajele începând cu 15 iunie.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies