Ce sanse mai ai in Dragoste in 2019? Cifra destinului tau iti arata ce putere de seductie ai

Numerologia este o pseudo-știință folosită de oameni de peste 10.000 de ani pentru a-și analiza destinul. iata ce putere de seductie ai, in functie de cifra destinului


In articol:

Se folosește data nașterii unei persoane, reducând rezulatul la un singur număr sau simbol, cum îl denumesc specialiștii în domeniu.

Numărul rezultat poartă multe simboluri, de aceea se crede că are importanță în comportamentul și personalitatea unei persoane. Dragostea este și ea analizată, prin spectrul numerologiei.

Cum îți calculezi cifra destinului.

Dacă te-ai născut în data de 06.01.1988, atunci cifra destiunului va fi următoarea:

6+1+1+9+8+8 > 7+10+16 > 17+ 16 > 33, 3+3 > 6.

Ce sanse mai ai in Dragoste in 2019? Cifra destinului tau iti arata dacă cifra destinului este 1
Dacă cifra destinului este 1 – înseamnă că ești posesiv, și chiar brutal în relații. Îți domini partenerul de viață și preiei întotdeauna inițiativa. Poți suferi chiar complexe de superioritate, ceea ce te face o persoană nu tocmai ușor de digerat. Atenție, acestea îți pot veni de hac la un moment dat și poți plăti cu aceeași monedă. Roata se poate întoarce și nu va fi plăcut.

Ce sanse mai ai in Dragoste in 2019? Cifra destinului tau iti arata dacă cifra destinului este 2
Acești oameni sunt la exact opusul numărului “1”. Sunt atenți, afectuoși, tratează cu respect și ca de la egal la egal partnerul de viață! Aceste persoane sunt ”iubibile”, iar cei care le găsesc sunt cu adevărat norocoși. Ei dau totul în relație și știu ce înseamnă să facă totul în 2. Un an minunat în dragoste, în 2019.

Ce sanse mai ai in Dragoste in 2019? Cifra destinului tau iti arata dacă cifra destinului este 3
Sunt cei mai nebuni și cei mai curioși dintre toate numerele. Au inițiativă În viața privată ca în viața de zi cu zi, ei sunt curioși și întotdeauna sunt gata sa incalce regulile. Le plac experiențele noi și chiar sunt dispuși să adopte sintagma ”dragostea se face în minim 2”. Atenție însă, trebuie să știți când să vă opriți! Nimănui nu îi place să fie înșelat!

Ce sanse mai ai in Dragoste in 2019? Cifra destinului tau iti arata dacă cifra destinului este 4
Sunt serioși, vor relații stabile, puternice. Tratează iubirea ca pe un domeniul capital. Se anună un an 2019 fructuos pentru ei!

Ce sanse mai ai in Dragoste in 2019? Cifra destinului tau iti arata dacă cifra destinului este 5
Pasionali, agresivi chiar, dar irezistibil și neînfricați! Viața amoroasă este una picantă, dar le poate aduce și neplăceri anul acesta!

Ce sanse mai ai in Dragoste in 2019? Cifra destinului tau iti arata dacă cifra destinului este 6
Armonia este cuvântul cheie pentru ei, au valori morale bine înrădăcinate și nu își vor înșela nici în ruptul capului partenerul. De fapt, nimic din ce poate distruge armonia familiei nu au puterea să facă! Cine să nu-i iubească, nu?!

Ce sanse mai ai in Dragoste in 2019? Cifra destinului tau iti arata dacă cifra destinului este 7
Sunt hedoniști, infatuați, legați mai mult de partea materială decât pe cea spirituală a vieții. Sunt greu de iubit, la fel cum și lor le este greu să iubească cu adevărat! Dar nu imposibil, sperăm!

Ce sanse mai ai in Dragoste in 2019? Cifra destinului tau iti arata dacă cifra destinului este 8
La fel de materialiști și preocuupați mai mult de propria persoană. Ei caută mai mult puterea materială din orice situație. Un 2019 cu încercări la capitolul dragoste!

Ce sanse mai ai in Dragoste in 2019? Cifra destinului tau iti arata dacă cifra destinului este 9
Dragostea este respectată de aceste persoane. Au nevoie însă de o evoluție, deoarece tind să confunde un act fizic intim cu sentimentele. În consecință, depinde mult de partenerul lor de viață, cum îi ”educă!”

sursa: clipul.net

Citeste si: BOMBA! Zanoaga e pa pa? Simina si Ricardo Filip sunt "intimi", isi dau pupici si inimioare

Citeste si: INCREDIBIL Barbatul care si-a ucis nevasta, a transat-o si a dat-o la caini a primit o oferta de angajare. Cine vrea sa faca un contract cu criminalul

Citeste si: Până unde ești capabil să iubești, în funcție de zodie – Trei zodii nu se vor speria de nimic!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate