Ce salariu primeste lunar "macelarul" in alb din Piata Victoriei! Uite cu cat este platit cel care a coordonat trupele Jandarmeriei la protest

,

Identitatea "macelarului" in alb, cel care a coordonat activitatea trupelor de jandarmi din Piata Victoriei a fost in cele din urma confirmata.

Este vorba despre colonelul Catalin - Razvan Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei. Potrivit declaratiei de avere, acesta are un venit net din salarii de 93.735 lei pe an.

Astfel, un calcul simplu arata ca oficialul incaseaza lunar un salariu de 7.800 lei de la Jandarmerie. El mai detine, impreuna cu sotia, un teren agricol de 2.500 mp, cumparat in 2007, dar si un teren intravilan de 1.100 mp, cumparat in 2011.

Catalin - Razvan Paraschiv este si proprietarul unui apartament de 80 mp in Bucuresti, iar sotia lui mai detine un apartament de 220 mp cumparat in 2011.

Potrivit declaratiei de avere, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei mai are in proprietate doua masini.

De asemenea are doua credite la activ, unul in valoare de 16.000 euro si unul de 57.000 euro.

 

Citește și:

"Macelarul in alb" din Piata Victoriei a recunoscut! Ce spune despre gazul folosit pentru dispersarea multimii

CIRC Greenpeace SOMEAZĂ statul român să ACHITE banii promiși celor care și-au construit case ecologice

Dovada ca jandarmeria a mintit! Ce scrie pe biletul de internare al femeii jandarm batuta la protestul de vineri din Piata Victoriei

Episodul femeii jandarm care a fost batuta este inscenat? Imagini incredibile surprinse la un minut dupa ce a fost "salvata" din mijlocul protestatarilor

Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities" - Editia de joi, 29 octombrie - VIDEO. Competitia devine din ce in ce mai dura!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies