Ce salariu are Carmen Tănase. Actrița susține că nu vrea să supraviețuiască, ci să trăiască din ei

,
carmen-tănase-salariu

Ce salariu are Carmen Tănase

[Sursa foto: Facebook: Carmen Tănase]

Carmen Tănase este unul dintre cele mai sonore nume din lumea teatrului românesc. După zeci de ani de carieră, multe persoane s-ar gândi că salariul pe care îl are este pe măsură, însă aceasta susține că adevărul este altul.


In articol:

Carmen Tănase a reușit să se impună puternic pe lista celor mai bune și mai apreciate actrițe din România. Deși mulți se așteaptă ca meseria pe care o are, datorită anilor de carieră pe care îi are în spate, să fie una bănoasă, actrița susține că lucrurile nu stau deloc așa.

În cadrul unui podcast în care a fost invitată, Carmen Tănase a dezvăluit ce salariu are. Aceasta susține că banii îi ajung pentru un trai decent, însă nu este deloc mulțumită, deoarece salariul pe care îl are nu îi permite să facă tot ceea ce și-ar dori.

„Până la urmă, supraviețuiești cu salariul. La categoria mea, de exemplu, e 1.300 de euro cam așa, hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc, eu vreau să trăiesc.

Da, am avut perioade (n.red. – când nu se ajungea cu banii). Absolut. N-am câștigat mai bine decât atunci când am făcut televiziune. Din teatru, nu! Acum, sigur, de câțiva ani s-a dezvoltat teatrul privat și acolo e cu totul altceva, dar și acolo e în funcție de notorietate, nu toată lumea e plătită la fel. Dar acum, dacă ne-au tăiat prăjitura și la spectacolele private, că nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune! Orice om are dreptul, că e faimos, că nu e faimos, are dreptul să trăiască. Punct!”,  a spus Carmen Tănase, conform viva, relatează libertatea.ro.

Citeste si: Ce spune Carmen Tănase despre marele actor Marin Moraru, care a picat-o la Actorie! După ani aveau să joace împreună

carmen-tănase-salariu

Ce salariu are Carmen Tănase

[Sursa foto: Facebook: Carmen Tănase]

Carmen Tănase și-a pierdut soțul

Dacă pe plan profesional, Carmen Tănase se bucură de roluri foarte iubite și de aprecierea persoanelor din jur, pe plan personal, lucrurile nu au stat așa mereu.

În urmă cu 22 de ani, Carmen Tănase și-a pierdut soțul. Din acel moment, actrița nu și-a mai refăcut viața și, în urmă cu ceva timp, a vorbit despre tragicul eveniment din viața sa.

„A fost un moment foarte greu, nu știu dacă cel mai greu, poate că egal cu ăsta a fost când l-am pierdut pe tata. Dar a fost un moment amar. Eu m-am luat la trântă cu doamna periculoasă în negru și am zis te înving, nu mi-e frică de tine. Și faptul că nu am reușit să o înving… Eu i-am dat lui Țucu tot timpul speranțe, așa am considerat atunci, să-i ascund adevărul, pentru ca el să fie pozitiv. Tot timpul i-am zis o rezolvăm. Numai eu știu ce era.

Și am ținut-o așa până în ultimul moment și acest lucru m-a învins. El știa diagnosticul, dar i-am spus că-l putem învinge, că se poate. Eu știam că nu se poate. El mi-a spus mie diagnosticul, dar după amănuntele… Psihologia omului bolnav se schimbă foarte tare. Țucu era un om foarte inteligent, peste medie, nu puteai să-l păcălești, nu puteai să-l duci cu vorba.

Citeste si: Ce spune Carmen Tănase despre cel mai cunoscut rol al ei, Flăcărica! Ce a învățat de la rolul femeii de etnie romă

Nu mergea nici cu teatru, cu nimic. Și, cu toate acestea, când s-a îmbolnăvit, a mers pe mâna mea și nu a mai controlat. Am zis că eu trebuie să-i dau speranță. Ce să-i zic? Că e inoperabil? Și nici nu întreba. Și am profitat, ca să-i întrețin speranța”, a povestit Carmen Tănase în cadrul unui podcast, conform viva.ro.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

De ce Carmen Tănase refuză ca fiul ei să se însoare: „Nu acum”

Rusia confirmă cea mai importantă demitere a unui oficial militar de la începutul războiului: cine este noul comandat al Flotei din Marea Neagră

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Carmen Tănase, văduvă de 21 de ani. Actrița a făcut dezvăluiri dureroase despre pierderea soțului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies