Ce să faci în noaptea de Sfântul Andrei pentru a atrage dragostea, norocul și fericirea. Mihai Voropchievici a explicat întreg procesul: ”Se iau 41 de boabe de grau”

,
Ce să faci în noaptea de Sfântul Andrei pentru a atrage dragoste, norocul și fericirea

Ce să faci în noaptea de Sfântul Andrei pentru a atrage dragoste, norocul și fericirea

Mihai Voropchievici a explicat cum poți atrage dragostea, norocul și fericirea în noaptea de Sfântul Andrei. Numerologul a explicat întreg procesul.


In articol:

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a explicat modurile în care poți să atragi iubirea, norocul și fericirea în noaptea de Sfântul Andrei.

Ce să faci în noaptea de Sfântul Andrei pentru a atrage dragostea, norocul și fericirea

Mihai Voropchievici a explicat ce este bine să faci în noaptea de Sfântul Andrei pentru a-ți merge bine tot anul.

Ce să faci în noaptea de Sfântul Andrei pentru a atrage dragoste, norocul și fericirea

Se pun 41 de boabe de grâu

”Sfantul Andrei este primul venit si ocrotitorul Romaniei. Credeti ca intamplator a fost ales Sfantul Andrei sarbatorit pe 30 decembrie?

Primul lucru pe care trebuie sa il facem in noaptea de Sfantul Andrei este sa punem grau, sa vedem cum va fi anul, de la Sfantul Andrei la Sfantul Andrei. De la Sfantul Andrei incepe sa creasca ziua. Graul arata cum cresti tu, arata implinirea.

Puneti aceeasi cantitate de grau pentru toti membrii familiei. Am vazut oameni care nu au discernamant si pun cantitati diferite.

Sunt si niste descantece de dragoste. Este noaptea in care strigoii apar. Exista doua feluri de strigoi: strigoi vii si strigoi morti. Daca vrei sa ii vezi, ii vei vedea zgaria pe fata.

Strigoii morti vin sa se certe cu strigoii vii. Pana la ultimul cantat al cocosilor ei trebuie sa se imprastie.”,  Mihai Voropchievici.

Citeste si: Ce trebuie să faci pentru a-ți afla ursitul de Sfântul Andrei? 4 ritualuri pe care fetele nemăritate trebuie să le știe

Ce trebuie să facă fetele nemăritate pentru a-și visa ursitul

Noaptea de Sfântul Andrei este noaptea perfectă pentru ca fetele nemăritate să-și viseze ursitul.

Mihai Vorpchievici a explicat că se iau 41 de boabe de grâu, pe care fetele nemăritate le pun sub pernă, iar mai apoi vor spune un descântec specific.

”Se iau 41 de boabe de grau care se pun sub perna. Si se spune descantecul: „Voi 41 de fire de grau, eu voi adormi si ma voi odihni, dar eu ma rog la Dumnezeu sa-mi trimita ursitul meu, cel ce mi l-a dat de Dumnezeu.

Daca visezi ca un barbat vine sa iti ia graul, el este ursitul”, a spus Mihai Vorpchievici.

Citeste si: Ce se dă de pomană de Sfântul Andrei? Doar anumite bucate se împart pe 30 noiembrie

Un alt mod pentru aflarea ursitului este o pâinică pe care fetele de maritat trebuie să o facă din: ” parti egale, o parte sare si o parte faina, apa. Inainte de culcare, fetele necasatorite o manaca. Dozajul este de un degetar pe portie, cat pentru o paine mica pe care sa o puteti manca. Faceti o lipiuta mica, trebuie mancata pe 29 seara. Fiind foarte sarata ti se face sete. Ursitul vine si iti da apa. E bine sa nu aprinzi lumina ca sa-ti amintesti dimineata. Doar asa tii minte cum arata. Iti da apa in vis. Daca iti e sufletul sarat, simti nevoie sa bei”, a mai spus numerologul.

Din bătrâni se spune că în noaptea de Sfântul Andrei, incantațiile și rugăciunile sunt mai puternice și aduc noroc și fericire celui care le rostește.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ce se dă de pomană de Sfântul Andrei? Doar anumite bucate se împart pe 30 noiembrie

Germania îi explică Ucrainei de ce i-a trimis căști de soldați și nu armament: 'Cine discută, nu trage'

BREAKING NEWS! Gata, a început! A fost deschis focul în Ucraina! Au murit cinci militari! Revenim cu detalii!

Ce trebuie să faci pentru a-ți afla ursitul de Sfântul Andrei? 4 ritualuri pe care fetele nemăritate trebuie să le știe

Ce sărbătorim, de fapt, pe 1 decembrie, de Ziua Națională! Istoria celei mai importante zile pentru România

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies