Ce s-a întâmplat cu Gabriela Firea după ultima intervenție chirurgicală

,

Gabriela Firea a făcut, luni, o postare pe Facebook în care a precizat că s-a întors acasă după ce a suferit o nouă intervenţie chirurgicală.

 Edilul a spus că nicăieri nu este mai bine ca acasă, dar şi că se va întoarce la PMB după recuperare.

„Nicăieri nu e mai bine ca acasă! Dupa o astfel de încercare, cum e cea prin care am trecut eu, când întoarcerea la viaţa obişnuită e ca o nouă şansă, ierarhia lucrurilor care contează cu adevărat se schimbă dramatic. Sunt, aşadar, după o perioadă de incertitudini, pe drumul cel bun către vindecare şi dornică să mă întorc la viata normala.

Primul pas a fost făcut, mă aflu în mijlocul familiei, alături de soţul meu Florin, care mi-a fost sprijin şi izvor de energie în toată această perioadă de spitalizare, de nazdravanii mezini Zian şi de David, dar şi de mama, surorile şi fratele meu, de cumnaţi, de copiii nostri mari, de prietenii dragi”, a precizat, luni, Gabriela Firea pe Facebook.

Precizările edilului Capitalei vin după ce a suferit o nouă intervenlie chirurgicală la Spitalul Cantacuzino. Firea le mulţumeşte din nou medicilor de la această unitate spitalicească.

„Le sunt profund recunoscătoare medicilor de la Spitalul Cantacuzino, eroii mei, care m-au ajutat să trec cu bine, fără probleme, peste o afecţiune deloc simplă sau banala. Gândurile mele de pretuire se vor îndrepta mereu către Conf. Dr. Iulian Brezean, doctor în ştiinţe medicale, managerul spitalului şi şeful echipei de chirurgi care m-a operat, directorul medical Dr.

Sorin Petrea- medic primar chirurgie generala, Dr. Eduard Catrina- medic primar chirurgie generală, Sef Sectie, Dr. Mihaela Vîlcu- medic primar chirurgie generală şi Dr. Iulia Grigore- medic specialist ATI”, a mai susţinut Firea, potrivit mediafax.ro.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Program Poștă Crăciun și Revelion: Când poți trimite pachete și scrisori în perioada Crăciunului și a Revelionului

Alina Gorghiu acuză fosta conducere PNL Argeș: 'Exemplu pentru cât de toxică este falia pentru întreg partidul'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Când pică Crăciunul în 2021. Iată când se sărbătorește Crăciunul pe stil vechi 2022 și de ce unii oameni fac sărbătorile mai târziu

Restricții Revelion 2022: Avem sau nu voie să fim pe străzi la ora 00:00 și după? Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a făcut anunțul!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies