Ce s-a ales de averea lui Marcel Toader. Motivul pentru care fiul acestuia a vândut tot

,

Băiatul lui Marcel Toader, Maximilian, a rămas cu datorii uriașe după moartea tatălui lui, fiind nevoit să renunțe la moștenire.


In articol:

La mai puțin de doi ani de la moartea lui Marcel Toader, aproape toată averea lui s-a dus pe apa sâmbetei. Fiul lui, Maximilian, a reușit să facă față anului 2020, însă spune că mai sunt sume pe care trebuie să le scoată din buzunar. 

Ce s-a ales de averea lui Marcel Toader

Tânărul de 23 de ani a aflat că tatăl său avea 6 firme cărora le datora sume importante de bani, motiv pentru care Maximilian a încercat să remedieze această situație neplăcută. 

„Am urmărit jumătatea anului 2019 toate problemele, am aflat în cea mai mare parte în 2020 care este situația. Rămsese după moartea tatălui meu anumite firme cu datorii. Vreo 6 la număr în care era implicat. Nu știam de acele firme. A trebuie să mă duc la ANAF-uri să văd exact cum stă situația. Am aflat că sunt niște datorii, am aflat că apartamentul tatălui meu este pe o firmă la care existau datorii foarte mari și au trebuit plătite. M-am interesat să vând apartamentul. Era pe o firmă care era în faliment și era ordinul de executare silită.

Am vorbit cu executorul judecătoresc, m-a lăsat să găsesc eu client. Am reușit să găsesc până la urmă, am reușit să îl vând și am acoperit o mare parte din sumă. Cu vreo 140 de mii, el fiind evaluat la 190 de mii, cam așa. Mi-a mai rămas o datorie de vreo 20.000 de euro.”, a spus Maximilian Toader.

Citeste si: Cristi Borcea a împlinit 51 de ani! Cum şi-a petrecut milionarul ziua de naştere

Tânărul s-a concentrat în ultima perioadă pe rezolvarea problemelor

regretatului său tată, dorind ca pe viitor să se concentreze pe propriile afaceri. Maximilian Toader nu a vrut să înceapă acum un business nou, fiind încă afectat de datoriile lui Marcel Toader.

„Deocamdată am fost axat pe aceste probleme, pe care a trebui să le rezolv. Nu am vrut să încep așa, m-ar fi afectat și pe mine, tata fiind administratorul unei firme de-ale mele. Încă nu l-am rezolvat total, dar să revolv problemele care mă afectează pe mine în viitor și să merg mai departe în afaceri.

Cu asta am crescut. Am bani puși deoparte. În 2019 munceam cu tatăl meu, aveam partea mea, iar partea lui mi-a revenit după ce am murit. I-am pus deoparte și mi-am vândut și mașina, în 2019. Mai recondiționez mașini vechi, este o plăcere de-a mea, o pasiune și mai câștig bani de acolo. Dar ce înseamnă mâncare îmi face mama, stau cu ea acum.”, a spus Maximilian Toader.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Marcel Toader trimite semne de dupa moarte! Ce s-a intamplat in casa in care locuia: Maximilian, fiul lui, e socat

Valeriu Gheorghiţă explică sechelele după COVID-19: disfuncţii respiratorii, cardio-vasculare, neurologice, renale sau hepatice, dar şi oboseală, dureri de cap

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Lovitura dupa lovitura. Fiul lui Marcel Toader traieste zile groaznice: "Odihnește-te în pace, tată! Din păcate eu, azi tocmai ce am mai pierdut un prieten!”

Cutremurător! Ce au găsit anchetatorii în congelatorul lui Gheorghe Dincă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies