Ce reguli trebuie să respecte Iulia Vântur de dragul lui Salman Khan. Vedeta a spus adevărul despre relația cu starul indian: “Nu trebuie să ne expunem”

Author: Diana Bostan

Iulia Vântur a spus adevărul despre relația cu Salman Khan

Sursa: Instagram: Vântur Iulia

Iulia Vântur s-a întors în România pentru o scurtă perioadă, iar cu această ocazie a ținut să clarifice statutul relației sale cu Salman Khan. Vedeta a spus punct speculațiilor și a dezvăluit de ce nu se afișează atât de des cu starul indian.

Într-o intervenție în cadrul emisiunii ”Follow us” cu Teo Trandafir și Ilinca Vandici, Iulia Vântur a spus adevărul în ceea ce privește relația ei cu Salman Khan. Sătulă de speculațiile apărute în mediul online, diva din India a oferit mai multe detalii din viața de cuplu.

Iulia Vântur a spus adevărul despre relația ei cu Salman Khan

Câteva cadre recente cu Iulia Vântur și Salman Khan de la un eveniment au devenit virale pe social media, generând reacții variate din partea internauților.

În aceste imagini, internauții au observat cum Iulia îl privește și îi zâmbește în mod repetat partenerului ei, în timp ce acesta pare să fie mai interesat de conversațiile cu alte persoane. Această situație a stârnit speculații privind starea relației lor, unii considerând că atitudinea lui Salman Khan ar putea indica o distanțare sau o lipsă de respect față de iubita sa.

Într-un moment de sinceritate, Iulia Vântur a dezvăluit în cadrul emisiunii "Follow Us", moderată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir, cum stau lucrurile între ea și starul indian.

Aceasta susține că în India oamenii nu sunt prea deschiși să își expună viața personală publicului. Potrivit ei, cultura indiană are reguli diferite în ceea ce privește aparițiile publice și expunerea vieții personale. Vedeta respectă aceste reguli de dragul partenerului ei și al familiei lui, dar fără ca aceasta să se simtă constrânsă, considerând că este ceva normal și firesc. Acesta este și motivul pentru care vedeta rezonează extrem de bine cu familia lui Salman Khan.

Citește și: Iulia Vântur, față în față cu Miss România, în India! Ce mesaj îi transmite actrița înainte de finalul competiției „Miss World 2024”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu mă ascultă.

Aici, în India, oamenii nu sunt foarte… își doresc să țină lucrurile private despre ei înșiși. Există culturi și culturi. În cultura indiană, mai ales generația de dinainte, și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare. Eu consider că ceea ce vezi pe Instagram, toate rețelele, relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, relațiile trebuie trăite în interiorul casei tale, în privat. Poate m-am mai maturizat și eu pentru că trăiesc în India, consider că nu trebui să ne expunem', a
mărturisit Iulia Vântur în emisiunea „Follow Us' de la Kanal D2.

Motivul pentru care Iulia Vântur nu a participat la petrecerea organizată de miliardarul Ambani

Un alt subiect de interes pentru internauți a fost absența Iuliei Vântur de la petrecerea organizată de către miliardarul Anant Ambani, o pre-nuntă conform tradiției indiene. Cu toate acestea, artista a asigurat că va fi prezentă la evenimentul principal, care urmează să aibă loc în vară.

Această decizie a generat diverse speculații și discuții în mediul online cu privire la motivele acestei absențe temporare, alimentând și mai mult interesul publicului față de viața personală a celebrității.

Citește și: Iulia Vântur, prima declarație despre despărțirea de Salman Khan! Motivul pentru care nu a participat alături de el la nunta secolului

Iulia Vântur a relatat că se afla în România pentru a-și vizita părinții după ce plecase din Dubai, unde avusese mai multe spectacole. Ea a menționat că inițial era stabilit ca aceștia să vină în Dubai, dar planurile s-au schimbat și a fost necesar să călătorească ea în România. 

”Eu interacționez cu oamenii respectivi destul de des, pentru că sunt foarte din lumea mea. S-a văzut că a fost un eveniment extraordinar, doar că atunci eram cu părinții mei', a mai spus Iulia Vântur.