Ce pensie avea regretatul Petrică Mîțu Stoian! Interpretul de muzică populară nu primea o sumă considerabilă: „Asta e o umilință”

,
Petrică Mîțu Stoian

Ce pensie avea regretatul Petrică Mîțu Stoian: „Asta e o umilință. Eu nu sunt oricine”

[Sursa foto: Facebook Petrică Mîțu Stoian]

Petrică Mîțu Stoian, atunci când era în viață, s-a simțit jignit de valoarea pensiei pe care o primea după ce a muncit o viață întreagă. Regretatul artist considera că suma pe care o primea lunar era o batjocură din partea statului român.


In articol:

Petrică Mîţu Stoian a fost solist vocal la Ansamblul „Maria Tănase” și se pensionase înainte de termen, vara aceasta. Regretatul artist avea 61 de ani și lucrase în trecut, pe aceeași poziție, și la „Doina Gorjului”.

Din păcate, suma pe care o încasa lunar, după ce a muncit toată viața, era o jignire la adresa lui.

Ce pensie avea Petrică Mîțu Stoian. Suma pe care o primea artistul era jignitoare

Petrică Mîțu Stoian  primea sporuri de aproximativ 700 de lei, vouchere de vacanță de 1.450 de lei pe an, iar câștigul lunar era de 6.500 de lei.

Din păcate, pensia de 2000 de lei pe care o primea lunar nu îl satisfăcea.

Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian avea o pensie de 2.000 de lei

[Sursa foto: Facebook Petrică Mîțu Stoian]

„Nu mai suport, sincer… Asta e o umilință. Până la urmă, eu nu sunt oricine, nu sunt de pe drum. Am făcut și eu carte, o școală, am făcut pregătire, am făcut culegeri, am umblat ani de zile peste tot să fiu un nume și să strâng lucrurile frumoase ale românilor, tradiția.

Citeste si: Ce s-a întâmplat, de fapt, în camera hiperbară? Tratamentul pe care Petrică Mîțu Stoian l-a făcut înainte să moară. Medicul Edis Mustafa a făcut lumină în acest caz

Totul până la umilință. Eu îi înțeleg și pe oamenii ăștia care ne conduc dar, fraților, aveți grijă și de noi. Nici nu știu dacă mai există ministru al culturii, n-a ieșit să zică ceva…

Ce facem cu ăia care lăfăie?”, declara, în trecut, Petrică Mîțu Stoian, în cadrul unui interviu.

Petrică Mîțu a murit pe 6 septembrie 2021. Care a fost cauza decesului

Petrică Mîţu Stoian s-a stins din viață sâmbătă seara la spitalul din Reșița. Artistul era vaccinat anti-COVID-19 cu schema completă, dar după ce a trecut prin boală a început o terapie post-COVID-19 la o clinică privată.

Citeste si: Petrică Mîțu Stoian ar fi putut trăi? Carmen Harra: „Dacă ajungea la spital, măcar cu câteva ore înainte, acum trăia”

Poliţiştii şi procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa au făcut necropsia pentru a afla cauzele morții lui Petrică Mîţu Stoian. Astfel, s-a aflat că artistul a decedat din cauza unei barotraume.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Grecia la preţ de Caraibe. Românii sunt nemulţumiţi de preţuri: „Cum să procedez să nu am preţ exagerat?”

Cum răspunde Niculina Stoican după acuzațiile grave făcute de impresarul lui Petrică Mîțu Stoian la adresa artistei

Lupte grele la Severodoneţk: Kievul încă deține controlul orașului

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Sicriul cu trupul neînsuflețit a lui Petrică Mîțu Stoian a ajuns la Ansamblul Maria Tănase. Regretatul artist a fost primit în ropote de aplauze de către cei dragi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies