Ce ne rezervă astrele în săptămâna 29 aprilie- 5 mai. Astrologul Ana-Maria Ticea anunță schimbări pe toate planurile pentru unii nativi ai zodiacului

Author: Diana Bostan

Astrologul Ana- Maria Ticea

Sursa: Captură Youtube

În data de 5 mai, vom avea o conjuncție între Nodul Nord în Venus și Chiron în Berbec, iar pe 25 mai Mercur va intra în mers direct. Aceste aspecte astrale indică o perioadă în care vor avea loc numeroase schimbări. Iată ce ne rezervă astrele în perioada 29 aprilie-5 mai!

Astrologul Ana- Maria Ticea a prezentat pentru Wownews prin ce schimbări vor trece nativii zodiacului în săptămâna 29 aprilie- 5 mai.

Ce ne rezervă astrele în următoarea perioadă

Urmează o săptămână liniștită, o săptămână ce vine cu schimbări benefice pentru toate zodiile. Iată ce se va întâmpla în perioada 29 aprilie- 5 mai!

Berbec (21 martie- 19 aprilie): Tranzitul astral aduce oportunități financiare importante pentru nativii Berbec.

Este momentul să fie deschiși la planuri noi și să exploreze surse noi de venit.

Taur (20 aprilie- 20 mai): Cu Venus în semnul lor, nativii Taur se bucură de o perioadă favorabilă pentru auto-descoperire și punere în valoare a abilităților. Este momentul ideal pentru planuri noi și explorarea potențialului personal.

Citește și: Horoscopul zilei de 1 mai 2024: Noi orizonturi se deschid în fața nativilor

Gemeni (21 mai- 20 iunie): Nativilor Gemeni li se recomandă să acorde mai mult timp odihnei și relaxării. Este momentul să se concentreze pe nevoile personale și să-și redefinească prioritățile la locul de muncă.

Rac (21 iunie- 22 iulie): Nativii Rac se simt mulțumiți de realizările lor profesionale și sunt focusați pe idei și dorințe personale care îi ajută să se evidențieze în mediul profesional.

Leu (23 iulie- 22 august): Leii resimt nevoia de călătorii și explorare. Este momentul să-și urmeze pasiunile și să-și planifice viitorul cu încredere.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Sunt călătorii de suflet și ei își doresc foarte mult să progreseze. Noi îi susținem foarte mult în planurile lor de viitor.Ei

vor explora tot ceea ce merită explorat.”, a spus Ana-Maria Ticea, pentru Wownews.

Ce se întâmplă cu nativii fecioară, balanță și scorpion

Fecioară (23 august- 22 septembrie): Fecioarele au de lămurit situații cu partenerii de afaceri și de recuperat resurse financiare. Este momentul să fie deschise la eliberarea constrângerilor personale și să primească sugestii utile.

Balanță (23 septembrie- 22 octombrie): Balanțele au de lămurit situații în cuplu și în toate aspectele care implică organizarea.

Mulți se gândesc să-și achiziționeze un animal de companie.

Citește și: Horoscopul chinezesc pentru ziua de marți, 30 aprilie 2024: Zodia care trebuie să facă compromisuri pentru a menține armonia în relațiile sale

Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie): Scorpionii se implică în proiecte noi și au nevoie de susținere în eforturile lor. Este momentul să-și acorde timp pentru odihnă și reflecție.

„Au foarte multe situații de lămurit împreună cu ceilalți. Au nevoie de susținere și trebuie să se odihnească.”, a spus astrologul despre nativii scorpion.

Ce le rezervă astrele nativilor săgetător, capricorn, vărsător și pești

Săgetător (22 noiembrie- 21 decembrie): Săgetătorii sunt focusați pe carieră și sănătate. Este important să-și gestioneze problemele administrative și să acorde atenție sănătății lor.

Capricorn (22 decembrie- 19 ianuarie): Capricornii sunt concentrați pe aspecte legate de creativitate, copii și relația de cuplu. Este momentul să exploreze noi orizonturi și să-și acorde timp pentru plăceri personale.

Vărsător (20 ianuarie- 18 februarie): Vărsătorii se pot aștepta la schimbări majore în locuință și în familie. Este momentul potrivit pentru a rezolva situații importante și pentru a face schimbări benefice.

Pești (19 februarie- 20 martie): Peștii se implică în proiecte noi și sunt deschiși la întâlniri sociale. Este important să fie flexibili și adaptați la schimbările care vor veni în calea lor.