EXCLUSIV! Ce meserie vrea să aibă David, fiul Andreei Mantea, când va crește! Prezentatoarea Casa Iubirii, surprinsă să afle ce crede David despre meseria ei

Author: Alice Popescu
Actualizat: 13 apr 2022, 13:13

Ce job vrea fiul Andreei Mantea sa aiba cand va fi mare

Sursa: Instagram

Andreea Mantea este surprinsa aproape în fiecare zi de spusele sau năzbâtiile fiului ei, David.

Prezentatoarea TV s-a confruntat în ultima perioada cu o mulțime de boroboațe și probleme existențiale sau nu din partea fiului ei, David. Unele au făcut-o să zâmbească și să realizeze că fiul ei deja a crescut, însă altele i-au dat mai bătăi de cap. Însă, cea mai recenta conversație cu David a fost una menita să o cam scoață din pepeni pe frumoasa prezentatoarea a reality-ului Casa Iubirii.

Citeste si: EXCLUSIV! Ce părere are Adelina, câștigătoarea Puterea Dragostei, despre una din concurentele din Casa Iubirii

Ce vrea sa devina David cand va creste

David i-a mărturisit într-o conversație că de la mama la fiu ce își dorește el să fie când vă creste, iar Andreea a fost extrem de surprinsa în momentul când a aflat ce părere are despre meseria ei de prezentatoare: "El a zis că se vede și producător și regizor și actor și prezentator.

David a zis că vrea să se facă altceva, să își găsească un job adevărat pentru că ce fac eu nu e munca grea, este un hobby. Așa mi-a zis. El a zis că poate să fie că mine, că nu stiu ce artist. El vrea munca adevărată. Asta e prea ușoară, așa vede din exterior," a dezvăluit Andreea Mantea în exclusivitate pentru kanald.ro.

Andreea Mantea, surprinsa sa afle ce crede David despre meseria ei

Citeste si: EXCLUSIV! Ce s-a întâmplat, de fapt, în culise între Viviana Sposub și Ruxi la Bravo, ai stil! Celebrities: "Eu am sunat-o!" Prezentatoarea TV a dezvăluit abia acum

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Andreea Mantea este prezentatoarea noului reality-show matrimonial de la Kanal D, Casa Iubirii, unde 14 concurenți au pășit emoționați în Casa Iubirii, dorinici să iubească cu patos și să trăiască totul la intensitate maximă.

Concurenții din Casa Iubirii, mai exact cei 7 băieți și 7 fete care au acceptat această provocare, sunt pregătiți să se cunoască, să se descopere unul pe celălalt și, de ce nu, să trăiască povești de dragoste fascinante.

Concurenții din Casa Iubirii, sezonul 1, vin din domenii de activitate diferite, unii dintre ei au experiență atunci când vine vorba despre dragoste, în timp ce alții se află la început de drum.

Iată cine sunt cu adevărat cei 14 concurenți care vor lupta pentru iubire în primul sezon al emisiunii Casa Iubirii.