Ce meserie a avut Anamaria Ferentz în America, pe lângă muzică. Recunoaște că din asta și-a câștigat existența

Author: Bianca Vidoi

Ce meserie a avut Anamaria Ferentz în America, pe lângă muzică

Sursa: Facebook Anamaria Ferentz

Anamaria Ferentz este o cunoscută artistă din România, ce a decis în urmă cu mai mulți ani să plece în America, acolo unde a avut mai multe ocupații.

Anamaria Ferentz este stabilită în America de peste 10 ani, iar acolo are i viață împlinită, alături de bărbatul ce i-a furat inima și i-a adus în viață cei șapte copii ai căreia este mamă vitregă. Iată care este motivul din spatele plecării Anamariei Ferentz în America, dar și care este ocupația pe care a avut-o în perioada în care banii din muzică nu îi ajungeau.

De ce a plecat Anamaria Ferentz în America

În anul 2010, Anamaria Ferentz a decis să facă o schimbare majoră în viața ei și să plece în America, acesta fiind locul în care posibilitățile erau infinite. Decizia pe care a făcut-o artista a fost una spontană, ce s-a bazat foarte mult pe intuiția ei, iar timp de 14 ani, aceasta nu s-a mai întors în România, perioadă în care și-a construit o cu totul altă viață în America.

Motivul din spatele plecării artistei în America a fost dorința de a trăi o viață normală, simplă, departe de ochii curioșilor. Anamaria Ferentz nu avea parte de liniște în România, fiind întotdeauna urmărită de paparazzi, ceea ce nu îi aducea deloc pacea necesară. A ales America deoarece este țara tuturor posibilităților, perfectă pentru un nou început de care Anamaria Ferentz avea nevoie în acea perioadă.

Citește și: Marcel Toader o ATACA pe Anamaria Ferentz: "Intr-o perioada de 6 luni, ea a castigat 800 de dolari"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Am plecat în 2010. Sunt 14 ani. Sunt foarte recunoscătoare ție și Andrei, ei sunt printre preferații mei, și anume, pentru că atunci când eu mi-am depus actele să devin, să stau acolo cu drept deplin, adică să am Green Card, mie îmi trebuiau niște scrisori de recomandare, eu mi-am

depus atunci pentru niște abilități speciale de cântăreață, poți să faci treaba asta acolo, poți să fii doctor, poți să fii orice, scriitor, inventator, dacă ai abilități. Mi-au trebuit multe scrisori, am luat de la radio, de la televiziune, voi mi-ați dat semnătura, o să țin minte totdeauna, să știi”, a zis Anamaria Ferentz, potrivit viva.ro.

Cu ce s-a ocupat Anamaria Ferentz în America pentru a-și câștiga banii

Deși marea iubire a artistei a fost întotdeauna muzica, ajunsă în America și-a dat seama că pasiunea ei nu îi aduce atât de mulți bani, încât a fost nevoită să exploreze mai multe industrii care să o pasioneze și care să îi aducă veniturile dorite. Domeniul imobiliar a fost unul în care Anamaria Ferentz s-a implicat în perioada în care aceasta locuia în America, deși pentru a îl practica avea nevoie de școală și licență. 

Pasiunea ei pentru imobiliare și cariera pe care a avut-o în acest domeniu nu a durat foarte mult timp, ulterior Anamaria Ferentz a fost profesoară de muzică la una dintre cele mai prestigioase școli din Hollywood, însă aceasta preda și lecții particulare. 

„Eu m-am dus în America să nu cânt, nu m-am dus să visez la cai verzi pe pereți, să devin vedetă la Hollywood, m-am dus să trăiesc o viață normală, fără paparazzi. (…)Am plecat să trăiesc o viață de om normal, să am o relație. (…) Am plecat în 2010, nu aveam pe nimeni, nu aveam prieteni. (…) Am și cântat, românii de acolo când au auzit că sunt acolo am cântat, toată America am cunoscut-o, cântând la comunitatea românească. (…) Apoi, ca să mă susțin financiar, am intrat în imobiliare, îmi place mult domeniul ăsta, a fost ok. Acolo trebuie să faci o școală, așa ai licență”, a povestit Anamaria Ferentz.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!