Ce mesaj a publicat Georgiana, fosta iubită a lui Jador, după ce Faimosul a ieșit favorit la Survivor România 2021

,
Jador și Georgiana
Georgiana, mesaj incredibil pentru Jador

Georgiana a publicat un mesaj incredibil pe rețelele de socializare, după ce fostul ei iubit, Jador, a ieșit favorit la consiliul de eliminare de la Survivor România 2021.


In articol:

Jador și Georgiana Elisei au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă care s-a sfârșit destul de brusc. Faimosul a mărturisit la Survivor România că se simte vinovat că a renunțat la marea lui iubire și când se va întoarce acasă, dacă îl va aștepta, o va cere

de soție. Georgiana a postat un mesaj incredibil, după ce fostul ei iubit a ieșit favorit la Survivor România 2021.

Ce mesaj a postat Georgiana Elisei pe rețelele de socializare, după ce Jador a ieșit favorit la Survivor România

În consiliul de duminică, Jador a ieșit pentru a treia oară favoritul publicului la Survivor România, el a fost nevoit să facă și cea de-a treia nominalizare în consiliul de eliminare. Deși i-a fost extrem de greu să ia o decizie, a ales să voteze ce este mai bine pentru echipă și anume cea mai slabă persoană de la Faimoși. Jador a nominalizat-o pe Majda, cu greu a luat această decizie, pentru că ea este cea care se ocupă de pregătirea hranei în camp.

După ce fostul ei iubit a ieșit din nou favorit, Georgiana Elisei a publicat un mesaj pe rețelele de socializare cu gândul la cel care i-a fost alături în multe momente dificile.

Georgiana a postat pe contul său de Instagram la secțiunea stories un mesaj preluat de la un mare designer de modă, făcând referiere l-a poziția lui Jador la Survivor România.

”Simplitatea este cheia eleganției adevărate”, a scris Georgiana Elisei.

Georgiana Elisei mesaj
Georgiana, mesaj incredibil pentru Jador

Citeste si: MESAJUL ascuns al Georgianei Elisei pentru Jador de la Survivor Romania 2021. Faimosul a aruncat scrisoarea imediat: "Sunt un prost, pe fata asta am bagat-o..." Culita a fost singurul care si-a dat seama

Jador regretă că a renunțat la Georgiana

Faimoșii au câștigat jocul de comunicare de Valentine's Day, fiecare dintre ei au primit mesaje de la persoanele iubite de acasă. Jador a primit mesaj de la cea mai specială femeie din viața lui, Georgiana Elisei. Tânăra i-a scris un mesaj emoționant care l-a făcut pe artist să izbucnească în lacrimi și să regrete că nu a apreciat-o la momentul potrivit.

”Ionuț, pentru început, vreau să îți spun că sunt cea mai mândră de tine, de ambiția de care dai dovadă pe trasee și de modul în care te descurci în competiție. Toți de acasă sunt bine și sunt alături de tine și sper să rămâni același om cu sufletul bun de care eu m-am îndrăgostit și pe care îl cunosc cel mai bine. Știm amândoi care este situația dintre noi și în ce relații am rămas când ai plecat la Survivor, dar dincolo de toată situația asta, inimile noastre au rămas logodite

pentru totdeauna. Ai grijă de tine și stai acolo cât poți rezista tu. Te îmbrățișez cu dor, prietena ta de suflet.”, este mesajul pe care l-a primit Jador din partea fostei iubite.

Jador a mărturisit că toate piesele pe care le-a lansat de-a lungul timpului sunt pentru Georgiana, deși toată lumea credea că sunt pentru alte femei care au mai trecut prin viața artistului. Faimosul a promis că dacă ea îl va aștepta acasă până când se va întoarce de la Survivor România o va cere de soție.

"Off, ce prost sunt, sunt cel mai prost om...Am plans asa cu patos ca iti dai seama cat de prost esti cand vrei sa faci niste lucruri si inima iti spune sa le faci, dar tu nu le faci pentru ca asa vrei tu sa faci.    Eu am fugit foarte mult de subiectul însurătoare pentru că eu nu prea am încredere în femei pentru că, sincer să fiu, până la vârsta asta am întâlnit foarte multe fete care   nu rezonau deloc cu mine.

Eu această fată am pus-o, din păcate, în aceeași oală cu toate celelalte femei pe care le-am cunoscut până acum.(...) O iubesc enorm pe fata asta, îmi doresc foarte mult să fiu lângă ea, îmi doresc foarte mult să îmi ofere copii și să le ofere copiilor noștri o educație. Îmi doresc foarte mult ca ea să fie mama copiilor mei. Am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu am iubit.

O iubesc din tot sufletul meu și îmi doresc foarte mult să mă căsătoresc cu ea dacă e să mă aștepte, ceea ce cu siguranță se va întâmpla.”,  a spus Jador.

Citeste si: Jador de la Survivor România 2021, dezvăluiri despre relația cu Georgiana Elisei. Faimosul a spus totul despre motivul despărțirii dintre ei

 

Citește-ne pe
Citește și:

Părinții lui Jador, șocați de reacția pe care Faimosul a avut-o la Survivor România 2021: "Nu l-am văzut niciodată așa. El ascundea..." Ce au dezvăluit despre Georgiana?

Focare de COVID-19 într-un spital județean în secțiile de cardiologie și neurologie

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Mama lui Jador, ADEVARUL despre relatia Faimosului de la Survivor Romania cu Georgiana Elisei!

Jador de la Survivor România 2021, dezvăluiri despre relația cu Georgiana Elisei. Faimosul a spus totul despre motivul despărțirii dintre ei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies