Ce mașină conduce Dan Diaconescu! Nu o să îți vină să crezi cum arată

Author: Laura Macovei
Actualizat: 18 apr 2024, 08:58

Ce mașină conduce Dan Diaconescu! Nu o să îți vină să crezi cum arată

Sursa: TikTok

Dan Diaconescu, cunoscut ziarist român și politician, deține o mașină care i-a lăsat pe toți mască. Nu e deloc o achiziție la care ne așteptăm cu toții.

Într-un filmuleț postat pe TikTok, Dan Diaconescu a fost surprins la volanul unei mașini destul de avariate și murdare. Aceasta este firma Audi, iar filmulețul a avut o tentă ironică la adresa fostului patron de televiziune.

Cum arată mașina pe care o conduce Dan Diaconescu

Cu siguranță nu vă așteptați ca politicianul Dan Diaconescu să conducă o asemenea mașină. Dacă vă gândeați că bărbatul deține un bolid de lux, ei bine, realitatea este cu totul alta.

Dan Diaconescu a fost surprins la volanul unui Audi destul de vechi, de culoare gri, puțin avariat și chiar zgâriat.

Citește și: Dan Diaconescu a fost trimis în judecată. Care sunt acuzațiile aduse asupra fostului proprietar de televiziune

„Stați să văd dacă este comanda.. da, e mașina mea. Asta e comanda de la Bolt pe Gabriel, da?” spune

cineva în filmuleț.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dan Diaconescu: Da, da, da. Ce faceți dumneavoastră?

Bărbatul se urcă în mașină, unde îl aștepta chiar Dan Diaconescu.

@gabriel.fatu Comanda la Bolt: ȘOC!!!!!! #fyp #foryou #trending #viral #senzational #dandiaconescu #nebunieeeee😆😂🤣😆 #șoc ♬ sunet original- Gabriel Fatu

Probleme pentru Dan Diaconescu. Fostul patron de televiziune a fost trimis în judecată

La începutul lunii august a anului trecut, Dan Diaconescu era trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța pentru mai multe acte sexuale cu minori și folosirea prostituției infantile. 

Citește și: Cum arată bolidul de 100.000 de euro al Larisei Iordache! Ce spun copiii pe care îi antrenează când văd ce mașină conduce fosta campioană: „Mi-am dorit-o foarte mult”

Fostul politician a fost acuzat de mai multe acte sexuale cu minore, contracost, care ar fi avut loc în perioada 2020-2021, atât în București, cât și în Constanța.

Dan Diaconescu a fost patronul televiziunii de cancan Oglinda TV (OTV).

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!