Ce mai face Doru Todoruț, solistul trupei Deepcentral! Îl ascultai des la radio pe vremuri, iar acum a venit la „Duet cu Alexandra”

Author: Lavinia Medrea

Îl ascultai des la radio pe vremuri, iar acum a venit la „Duet cu Alexandra”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Doru Todoruț, solistul trupei Deepcentral, a fost invitat în ultimul episod din „Duet cu Alexandra”.

Invitat în ultima ediție a emisiunii online „Duet cu Alexandra”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Doru Todoruț, solistul trupei Deepcentral, a povestit ce a mai făcut cu viața lui.

Ce mai face Doru Todoruț, solistul trupei Deepcentral

Doru Todoruț este solistul trupei Deepcentral, o trupă care, în teorie, s-a destrămat, deoarece George Emanuel Călin, cunoscut drept Manuel Riva, cel care a fost DJ în trupă, nu mai este parte din formație. 

Citește și: „L-am întâlnit pe el după două zile după rugăciunea pe care am avut-o”. Betty Salam, dezvăluiri emoționante despre momentul în care l-a întâlnit pe soțul ei

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer

Citește și: Tensiune mica: ce cauze sunt si cum trebuie sa actionati

În prezent, Doru Todoruț și-a înființat un nou proiect numit chiar după el, dar plănuiește și o relansare a trupei Deepcentral, odată ce va găsi pe cineva cu care să fie la fel de compatibil cum a fost și cu fostul lui coleg de breaslă, George. 

Ce proiect și-a lansat Doru Todoruț

Deși nu s-a mai auzit nimic de Deepcentral, Doru Todoruț nu a stat degeaba.

Artistul și-a înființat un nou proiect și, de asemenea, se ocupă și de proiectul 2 GENTS, trupa în care este alături de Ciprian Rogojan, dar cu un profil total diferit de cel al trupei cu care s-a lansat în anul 2008 și care a avut un succes răsunător. Este vorba de muzică clasică!

Hollywood glam & farmec romanesc la avanpremiera filmului

Citește și: Vescan, declarații în exclusivitate în emisiunea „Duet cu Alexandra”: „Primii opt-zece ani, nu am avut bani să fac nimic”. Ce sacrificii a făcut artistul la început

„Am pornit un proiect nou, Doru Todoruț, în care mă expun așa cum sunt, cu stările mele, îmi place să mă gândesc la proiectul ăsta ca fiind unul relaxat, exact cum sunt acum și aici, în care compun când vreau, postez ce vreau și e foarte interesant și provocator pentru mine. Și, pe de altă parte, muzical vorbind, mai am proiectul 2 GENTS, cu Cici Rogojan, în care avem evenimente cu orchestră, cu cor, acolo e altceva, am făcut cunoștință cu tot ce înseamnă muzica clasică, cu partituri, cu dirijori, cu tot felul de lucruri interesante”, a

declarat Doru Todoruț. 

 


Lorena a trecut prin momente aprige de gelozie, după ce Laurențiu i-a făcut complimente Catincăi și s-a apropiat de ea! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii și ce decizie a luat Lorena! „Sunt multe lucruri care trebuie clarificate!”