Ce mai fac îndrăgiții actori din serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, la zece ani de la încheierea filmărilor! Iată cât de mult s-au schimbat!

,
halit ergenc

Halit Ergenc, un actor desavarsit 

[Sursa foto: Instagram Halit Ergenc]

Talentații actori care au dat viață personajelor din serialul fenomen Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, sunt și astăzi la fel de adorati de public.


In articol:

Trecerea necruțătoare a timpului se poate observă și pe chipurile celebrilor și indragitilor actori din serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, care au făcut furori cu circa opt ani în urmă la Kanal D.

Producția cu tematică istorică, Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, a fascinat publicul atât prin scenariul inedit, decorurile de poveste, dar și actorii extrem de talentați, care au pus în scenă momente și ipostaze ce au rămas pentru totdeauna în inimile fanilor lor.

Ce mai fac indragitii actori din serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, la opt ani de la încheierea filmărilor!

De la încheierea filmărilor pentru serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii au trecut circa opt ani. Timp ce se poate observă și pe chipurile celebrilor actori care au jucat magistral în fascinantă producție.

Actrița Meryem Uzerli, care a dat viață personajului principal, Sultana Hurrem, care a uluit prin frumusețea să naturală și prin talentul și carisma să aparte, a devenit mămică a două fetițe între timp, Lara și Lily, iar în prezent se află în Germania, acolo unde s-a retras împreună cu iubitul ei pentru a-și crește în liniște copiii.

Meryem Uzerli

Meryem Uzerli, o actrita completa

[Sursa foto: Instagram Meryem Uzerli]

Citeste si: Meryem Uzerli, actrița care a dat viață Sultanei Hurrem în serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", este pregătită să revină pe micile ecrane, după o absența de doi ani!

Pe de altă parte, actorul Halit Ergenc, care a interpretat magistral rolul puternicului Sultan Suleyman, se bucură în prezent de familia să superbă. La finalul anului trecut, soția să, Berguzar Korel a adus pe lume cel de-al treilea copil și sunt extrem de fericiți.

berguzar korel

Halit Ergenc si Berguzar Korel, de trei ori parinti

[Sursa foto: Instagram Berguzar Korel]

Celebra actrița Pelin Karahan, care a dat viață Sultanei Mihrimah, fiica marelui Sultan Suleyman, a devenit între timp o soție devotată și o mămică împlinită. Această are doi băieți superbi și un soț iubitor și trăiesc împreună în Istanbul.

actori turci

Pelin Karahan, o actrita talentata

[Sursa foto: hurriyet.com.tr]

Talentatul actor Selim Bayraktar, care a jucat rolul eunucului Sumbul, a continuat să lucreze în producții de amploare care i-au adus mare succes și totodată s-a dedicat și familiei sale. Acesta trăiește o superbă poveste de iubire alături e soția să Bihter, o renumită soprana în cadrul Orchestrei Naționale Simfonice din Turcia.

Selim Bayraktar

Selim Bayraktar, un actor desavarsit

[Sursa foto: Instagram Selim Bayraktar]

Citeste si: Celebra Pelin Karahan, actrița care a dat viață Sultanei Mihrimah în serialul Suleyman Magnificul sub domnia iubirii, este astăzi o mămică și o soție împlinită!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Celebrii actori Aras Bulut și Bige Önal au decis mai dea o șansă poveștii lor de dragoste! Cei doi îndrăgostiți au plecat într-o vacanță romantică în Amsterdam!

Fraţii Pavăl, proprietarii Dedeman, intră tare pe piața imobiliară din Capitală: investiții de ultimă oră

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Celebra Pelin Karahan, actrița care a dat viață Sultanei Mihrimah în serialul Suleyman Magnificul sub domnia iubirii, este astăzi o mămică și o soție împlinită!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies