Ce le asteapta pe concurentele de la “Bravo, ai stil!”? Ilinca Vandici avertizeaza: “Oricare dintre voi va mai avea parte de astfel de iesiri, de astfel de abateri, va trebui sa isi asume consecintele!”

In editia din aceasta seara “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 23:00, la Kanal D, Ilinca Vandici da startul unei noi saptamani de competitie stilistica.

Inaintea defilarilor, chiar la debutul editiei, prezentatoarea este stupefiata atunci cand observa ca cele 9 concurente ramase in concurs sunt de fapt 8. Ce s-a intamplat cu una dintre acestea?

“Sa refac anuntul? Hai sa intre cele 8 concurente! Am avut doua eliminari in Gala si eu nu stiu?”, le intreaba nedumerita Ilinca Vandici pe concurentele din platou.

Cea mai proasta intrare in platou, din istoria <Bravo, ai stil!”, noteaza Maurice Munteanu.

Deloc in formula completa, tinerele aspirante la marele titlul, de cea mai stilata femeie din Romania, ciulesc cu atentie urechile la anuntul care le vizeaza pe acestea. Orice abatere sau comportament necontrolat vor fi aspru pedepsite, anunta Ilinca Vandici.

“Cred ca este momentul propice sa fac un anunt care va vizeaza pe toate, in egala masura. Avand in vedere ceea ce s-a intamplat saptamana trecuta, in acest platou de televiziune, si aici ma refer la plecarile repetate ale Valeriei, avand in vedere  ce s-a intamplat astazi cu aceste intarzieri, la aceste intrari in platou ale voastre, fara a fi pregatite pentru emisiune, toate acestea nu vor mai ramane nepedepsite! Oricare dintre voi va mai avea parte de astfel de iesiri, de astfel de abateri, va trebui sa isi asume consecintele”, spune Ilinca Vandici.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies