Ce le-a cerut Papa Francisc preoților din Italia?

,

În contextul în care în Italia situația este una alarmantă din cauza coronavirusului, Papa Francisc a ținut să le transmită un mesaj tuturor preoților din Italia, mesaj care contrazice într-o anumită măsură recomandările autorităților.

În timp ce Guvernul din Italia le-a cerut oamenilor să limiteze numărul deplasărilor și să evite contactul cu persoanele bolnave, Papa Francisc s-a adresat preoților din Italia, iar cererea sa este în contradicție cu măsurile impuse de autorități.

Ce le-a cerut Papa Francisc preoților din Italia?

Papa Francisc le-a solicitat preoților din Italia să își facă curaj și să meargă în vizită la pacienții infectați cu coronavirus, ajutându-i astfel să se apropie de credință într-o perioadă atât de tensionată.

Citeste si: Se dau amenzi usturatoare pentru soferi! Cine risca sa scoata din buzunar peste 700 de lei

În timp ce autoritățile din Italia încearcă să găsească o soluție pentru a stopa răspândirea COVID-19, măsurile de carantină fiind extinse în întreaga țară, Papa Francisc îi îndemnă pe preoți să le fie alături celor aflați în suferință, dar și cadrelor medicale care se ocupă de gestionarea acestei probleme. 

Citeste si: O profesoară de matematică i-a trimis unui băiat de 15 ani fotografii nud! "Am fost o fetiță obraznică!" Ce s-a întâmplat ulterior cu femeia

"Să ne rugăm Domnului şi pentru preoţii noştri, pentru ca aceştia să aibă curajul să iasă şi să meargă în vizită la bolnavi, purtând puterea cuvântului lui Dumnezeu şi a euharistiei şi să însoţească personalul medical şi voluntarii în activitatea acestora'', le-a transmis Papa Francisc preoților din Italia, potrivit Agerpres.

Citeste si: Coronavirus: 19 dosare penale pentru românii care au venit din Italia

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Diferentele dintre coronavirus, gripa si raceala. Cum stii ca esti infectat cu covid-19

Măcelul cinic al lui Erdoğan asupra kurzilor - și tăcerea Vestului - trebuie să ia sfârșit (Haaretz)

Diferentele dintre coronavirus, gripa si raceala. Cum stii ca esti infectat cu covid-19

Anunțul făcut de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Ce se întâmplă cu cardurile de sănătate?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies