Ce îți rezervă Karma, în funcție de anul în care te-ai născut. Tabelul Karmic

,
Ce îți rezervă Karma, în funcție de anul în care te-ai născut
Tabelul Karmic

Cu toții am auzit de Karma, dar știai că aceasta alege pe fiecare om în parte, în funcție de data de naștere? Iată ce rezervă Karma pentru fiecare, în funcție de când te-ai născut.


In articol:

Este foarte important să afli ce karmă ai.

În funcție de anul în care te-ai născut, ai o Mewa, care în credința tibetană reprezintă energia care te caracterizează și care îți ghidează viața. Care este anul karmei tale?

Ce rezevă karma pentru fiecare an în parte

Ce îți rezervă Karma, în funcție de anul în care te-ai născut
Tabelul Karmic

Mewa 1

Ești o persoană cu caracter neliniștit și o adaptabilitate foarte mare. Ești deschisă și prietenoasă, însă cu o copilărie dificilă. Ai tendințe depresive, dar și probleme de sănătate precum rinichii, vezica sau sistemul reproductiv. De fel ești o persoană romantică și ai nevoie de liniște când lucrezi.

Mewa 2

Ai un caracter prietenos, ai o mentalitate tradițională și ești obsedat de detalii. Mai mereu ești obosit, în această viață ai putea avea probleme cu intestinul, cu sângele sau cu spatele. Ești o persoană echilibrată care are tot ce poate avea în viață.

Munca ideală pentru tine este cea cu publicul sau munca legată de natură.

Mewa 3

Ai un caracter indepedent, esti sociabil, ai o minte pozitivă și foarte multă încredere în sine. Ești foarte prezent, nu-ți place să-ți faci planuri de viitor. Există șansa de a avea probleme mentale sau nervoase. Activitățile perfecte pentru aceste persoane sunt acelea în care te poți exprima: scriitor, profesor, muzician.

Mewa 4

În general ești o persoană indecisă și ai probleme karmice legate de intestine și sistemul respirator. Te confrunți cu dificultăți în stabilirea relațiilor de lungă durată și acesta este motivul pentru care nu-și vei face o familie prea curând. Cel mai potrivit loc de muncă pentru tine este în comunicare,producție sau festivități.

Citeste si: Ești născut în august? Află ce spune data de naștere despre destinul tău

Mewa 5 

Ești genul de persoană care sari de la o extremă la alta și ai un instinct extrem de auto conservare. Simți nevoia de pasiunea și iubire în viața ta și visezi la un job cu poziție înaltă. În general ești o fire intuitivă și am putea spune chiar un lider înnăscut.

Mewa 6 

Dintotdeauna ai trăit cu frica de eșec și ai o predispoziție la suprasolicitare.

Esti genul de persoană care vrea să cucerească și să domine în relația cu partenerul. Cel mai bun loc de muncă pentru tine este în management, din jurisprudență sau domeniul de studiu.

Mewa 7

Te dovedești a fi o fire optimistă și ai o capacitate de a vorbi foarte frumos, își alegi foarte bine cuvintele, de aici ai și tendința de a manipula oamenii. Ai o atenție sporită asupra detaliilor și, de asemenea, îți place libertatea. Cauți dragostea pentru libertate, iar banii tăi sunt câștigați pentru a fi cheltuiți.

Mewa 8

Ești o persoană cu caracter încăpățânat, iar acesta este motivul pentru care opiniile tale nu pot fi schimbate. Ești o persoană loială și credincioasă. Ai parte de prosperitate timpurie și un atașament față de bani.

Mewa 9

Ești o persoană senzuală și emoțională, de asemenea, impulsivă și intolerantă. Ai așteptări de la ceilalți, dar și de la tine, și ești un idealist, de aceea ajungi să discreditezi anumite lucruri inclusiv cele materiale. Poți avea tulburări nervoase, insomnii sau boli de inimă. Ocupația perfectă este cea de actor scriitor artist sau diplomat.

Citeste si: Alege ziua în care te-ai născut! Incredibil ce poți afla despre tine

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alege ziua în care te-ai născut! Incredibil ce poți afla despre tine

Klaus Iohannis, la ONU: Trebuie să ne asigurăm cu toţii că restricţiile legate de COVID-19 nu amplifică încălcările drepturilor omului

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

Ești născut în august? Află ce spune data de naștere despre destinul tău

Karma în funcție de data nașterii. Află ce te definește

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies