Ce îi impunea Nicolae Ceaușescu Mariei Dragomiroiu înainte să îi cânte. Artista l-a bucurat cu vocea sa de mai multe ori

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 05 iun 2023, 07:20

Ce îi impunea Nicolae Ceaușescu Mariei Dragomiroiu înainte să îi cânte

Sursa: Instagram

Ce îi impunea Nicolae Ceaușescu Mariei Dragomiroiu înainte să îi cânte. Aceasta i-a cântat de mai multe ori fostului președinte al României.

Ce îi impunea Nicolae Ceaușescu Mariei Dragomiroiu înainte să îi cânte. Artista a cântat pentru multe personalități, printre care se numără și fostul președinte al României.

Ce îi impunea Nicolae Ceaușescu Mariei Dragomiroiu înainte să îi cânte

Vocea impresionantă a Mariei Dragomiroiu nu a fost trecută cu vederea de către Nicolae Ceaușescu, cel care a solicitat-o de mai multe ori pentru a-i cânta. În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, aceasta a vorbit despre momentele în care a întreținut atmosfera pentru acesta.

„I-am cântat lui Nicolae Ceaușescu, Elenei Ceaușescu. Eram printre marii artiști ai acestei țări care mergeam acolo și cântam. Cântecul trebuia să-l cânți exact așa, nu cum era la televizor, pentru că la televizor nu aveai voie să spui «țațo» sau «dar-ar naiba în tine dragoste», iar Nicolae Ceaușescu ne oprea: «Nu, nu e bine așa. Cântați cum e original».

Le știa pe toate, știa să cânte, era accesibil, dădea noroc cu noi.

Nu te simțeai stresat la aceste zile. Ne plătea foarte puțin, dar nu conta. Era mândria și faima că ai cântat șefului statului”,
a povestit artista.

Citeste si: Trauma prin care a trecut Maria Dragomiroiu: „Știam că s-ar putea să mor. Asta mi se pregătea”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Maria Dragomiroiu a cântat pentru fostul șef de stat de mai multe ori

„I-am cântat și a fost o mândrie pentru mine. Eu eram «aia mică». Nu i-am cântat doar o dată, foarte mulți ani am cântat președintelui Nicolae Ceaușescu la zilele de naștere. Mult mai mult i-am cântat lui Nicu Ceaușescu. Cântam la Salonul Spaniol împreună cu Romica Puceanu căreia îi spuneam «Regina», acolo venea aproape în fiecare seară.

I-am cântat lui Nicolae Ceaușescu și este un semn de mândrie pentru orice artist să cânte unui șef de stat. Pentru mine a fost bine, dar să știți că nu mi-a adus niciun avantaj, nu am profitat cu absolut nimic. Nici măcar o mașină nu am putut să-mi iau. Doamna Stela Popescu m-a ajutat și prin Ana Mureșan am făcut rost să-mi cumpăr o mașină”, i-a spus Maria Dragomiroiu lui Denise Rifai.

Citeste si: Adevarul despre relatia dintre Maria Dragomiroiu și Mădălina Manole. Ce face interpreta de muzică populară în fiecare seară, în amintirea ei

Tot în cadrul emisiunii, Maria Dragomiroiu a vorbit și despre părul ei. Aceasta susține că părul i-a crescut pe perioada sarcinilor și va continua mereu să aibă grijă de el cu sfințenie, deoarece este foarte mândră de el, mai ales că a crescut atât de bogat datorită copiilor săi.

De-a lungul timpului, părul Mariei Dragomiroiu a devenit un brand personal, deoarece publicul a început, din ce în ce mai des, să îi asocieze podoaba capilară cu numele său.