Ce flori e bine să dăruiești de 1 martie

,

De 1 martie, nu uitați să le dăruiți flori femeilor dragi din viața dumneavoastră. Dacă nu știți ce să alegeți, noi vă spunem care sunt cele mai frumoase flori de primăvară.


In articol:

Mâine este, oficial, prima zi de primăvară. Ca în fiecare an, pe 1 martie, doamnele și domnișoarele primesc flori și mărțișoare. Sunt câteva flori care vestesc sosirea primăverii și reprezintă alegerea ideală pentru un buchet cochet de 1 martie. 

Cele mai frumoase flori de 1 martie

Ziua de 1 martie este una specială pentru femei. Fiecare ar trebui să primească mărțișoare și flori din partea soțului, a iubitului, a colegilor de muncă, a prietenilor, a fraților sau din partea tatălui. 

Și cum această zi marchează, oficial, sosirea primăverii, cele mai frumoase flori sunt cele specifice acestui anotimp. Așa cum ne-am obișnuit în fiecare an, florăriile sunt inundate în această perioadă de zambile, de frezii, de narcise sau de lalele. 

Fără îndoială, cele mai parfumate flori de primăvară sunt zambilele. Fie că sunt mov, roz sau albe, aceste superbe flori reprezintă una dintre alegerile cele mai inspirate pentru 1 martie. 

flori de 1 martie
Zambilele au un parfum puternic și pot fi găsite în mai multe culori
Și freziile le fac concurență minunatelor zambile. Acestea se găsesc în florării mai ales în această perioadă. Și tot acum au și mirosul specific primăverii. Deși sunt delicate, freziile au un parfum puternic și marele avantaj este că le găsiți și într-o multitudine de culori. 
flori de 1 martie
Freziile sunt flori delicate, dar au un parfum extraordinar

Nu uitați de lalele, florile care au inspirat artiștii să le compună melodii speciale. Lalelele vor bucura pe oricine, pentru că sunt colorate și vestesc în parfumuri delicate sosirea primăverii. 

flori de 1 martie
Un buchet format din lalele colorate reprezintă varianta ideală pentru 1 martie
Ultimul, dar nu cel din urmă, pe lista florilor perfecte de 1 martie, se află, bineînțeles, și banalul ghiocel. Această floare a fost considerată, încă din cele mai vechi timpuri, primul vestitor al primăverii. 

Un buchețel frumos aranjat de ghiocei reprezintă o alegere perfectă pentru colegele de muncă sau pentru prietene. 

Aranjamentele florale, la mare căutare de 1 martie

Dacă vreți să-i faceți un cadou mai special celei mai dragi femei din viața dumneavoastră, fie că este vorba despre mamă sau despre soție, puteți alege un aranjament floral. 

Acesta va conține mai multe tipuri de flori, care să se îmbine perfect, atât ca arome, cât și în ceea ce privește culorile. Cu toții știm că sunt câteva flori care se ofilesc dacă sunt așezate lângă alte flori, mai puternice. 

De aceea, nu este indicat să cumpărați dumneavoastră flori separat și să faceți un buchet din ele. Persoanele care lucrează în florării știu mai bine aceste detalii și vă pot scoate din încurcătură. 

flori de 1 martie
Trandafirii roșii și freziile albe reprezintă o combinație de efect pentru un buchet de 1 martie
Un exemplu de aranjament floral perfect pentru 1 martie este cel format din lalele și frezii. Puteți alege culoarea alb pentru ambele tipuri de flori sau puteți combina culorile, în funcție de preferințe. 

Lalelele se potrivesc foarte bine și alături de zambile. Puteți opta și pentru un aranjament din frezii, lalele și narcise sau doar narcise și lalele, galbene sau albe. Jucați-vă cu mai multe culori, pentru ca buchetul să semene, într-adevăr, cu o zi senină de primăvară. 

flori de 1 martie
Freziile pot fi combinate cu trandafirii, pentru un buchet superb de 1 martie
Dacă sunteți în căutare de un buchet de flori cu adevărat spectaculos, alegeți o combinație de trandafiri roz, zambile roz, lalele roz, frezii roz și eucalipt.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Regulile incalcate de Culita Sterp si Sebastian Chitosca la Survivor Romania 2021. Ce au facut cei doi Faimosi?

PRIORITATE de pandemie: Klaus Iohannis PROMITE noi achiziții pentru dotarea Armatei

Irisha BATUTA MAR de un barbat! A fost hartuita! Ce s-a intamplat la Survivor Romania

Maria nu a mai rezistat si a rabufnit : "Esti nesimtit..." De la ce a pornit conflictul din tabara Razboinicilor de la Survivor Romania 2021

Ei au castigat jocul pentru recompensa si se vor bucura de premiul fabulos! Iata care a fost scorul!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies