Ce echipă a câștigat in jocul pentru PROVIZII din această seară! Care a fost scorul final la Survivor Romania!

,
survivor romania 2021
Razbonicii si Faimosii au luptat pana in ultima clipa.

Faimosii si Razboinicii s-au luptat cu indarjire intr-un joc tensionat în această seară la Survivor România 2021.


In articol:

Faimoșii și Războinicii au dat tot ce au putut pe traseul Survivor Romania si s-au luptat până la epuizare pentru a câștiga miza pusă în joc, proviziile mult dorite, dupa cateva zile in care au suferit de foame.

Premiul pus în joc în ediţia din această seară la Survivor Romania a fost unul extrem de ravnit, primele provizii, constand in orez si ulei. Faimoşii şi Războinicii au incercat sa dea totul pentru a câştiga recompensa din cea de-a treia ediţie a show-ului Survivor România.

Ce echipa a câştigat proviziile puse in joc la Survivor 2021

Ultima luptă pe traseu s-a dat între Culita, de la Faimosi şi Alin, de la Razboinici. Concurenţii s-au întrecut pe traseu în ultima confruntare din această seară si au incercat sa dea totul pentru a castiga.

Adrenalina a atins cote maxime în ultimul duel pentru recompensă. Epuizarea si-a spus cuvântul în cazul Faimosilor, care în această seară au pierdut punctul decisiv în favoarea Războinicilor.

survivor romania 2021
Faimosii pierd din nou la Survivor Romania.

Citeste si: Faimoşii şi Războinicii se vor lupta in jocul pentru PROVIZII în această seară la Survivor România? Iata care este MIZA jocului!

Citeste si: Astazi in Survivor Romania 2021: Zannidache, scos din sarite de doua mari vedete! Incepe jocul pentru provizii. Cine va castiga?


Care a fost scorul final al jocului pentru provizii?

Jocul din această seară a fost unul extrem de strans si de dificil. Faimoşii nu au reuşit să le facă faţă Războinicilor, care au depus toate eforturile pentru a duce duelul la final în favoarea lor. A fost o luptă strânsă, tensionată, care s-a finalizat cu scorul de 10 la 7 pentru Razboinici.

Astfel, Razboinicii au reuşit să câştige şi cea de-a treia ediţie din show-ul fenomen Survivor România, sezonul 2 si au intrat in posesie proviziilor.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alexandra Stan, in lacrimi! Concurenta a cedat nervos dupa pierderea unui punct important pentru echipa sa! "Nu sunt eu pierzatoare!"

Cristian Bușoi se face SCUT în fața lui Florin Cîțu: 'Nu avem un temei puternic să-l schimbăm'

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Faimoşii şi Războinicii se vor lupta in jocul pentru PROVIZII în această seară la Survivor România? Iata care este MIZA jocului!

Zannidache a dat cartile pe fata! Tanarul le-a pus la zid pe Amna si pe Alexandra Stan! "Nu te cunosc, eu ma iau dupa ce am vazut pana acum!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies