Ce coafuri și tunsori sunt potrivite dacă ai 30, 40, 50 și 60 de ani

Ce coafuri și tunsori sunt potrivite dacă ai 30, 40, 50 și 60 de ani

Se apropie primăvara și poate simți nevoia unei mici schimbări, așa că ne-am gândit să venim cu câteva idei pentru a-ți transforma măcar un pic lookul.Iată ce coafuri și tunsori sunt potrivite dacă ai 30, 40, 50 și 60 de ani.

Pont: am ținut cont de vârsta ta și de forma chipului.

Felul în care obișnuiești să îți porți părul, culoarea de păr pe care o alegi, tunsoarea abordată – toate aceste detalii îți pot influența lookul general și, mai mult, unele forme de hair-styling îți pot adăuga ani buni la vârstă, și exact acest lucru nu ne dorim. Am strâns mai jos ponturi și păreri de la specialiști în domeniul hair-stylingului, pentru ca tu să alegi opțiunea cea mai bună pentru tine.

30 de ani

„În această perioadă experimentează încă! Joacă-te încă cu culorile și tunsorile. Recomand însă o abordare de tipul less is more. Lasă-ți părul să se usuce în mod natural, pentru un look cât mai fresh. Când vine vorba de coafat, este important să te concentrezi pe a sublinia textura părului și a-i da mai multă mișcare. Ai grijă, prea mult volum te poate îmbătrâni. Ca tunsoare, trebuie să iei în considerare forma feței. Acum este momentul să încerci o tunsoare pixie sau un breton scurt", spune specialistul.

Citește continuarea pe www.avantaje.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate