Ce bunuri pot fi valorificate la casele de amanet?

Atunci când avem nevoie urgentă de o sumă de bani de care nu putem dispune altfel, casele de amanet sunt singura soluție aflată la îndemână.

În plus condițiile sunt destul de avantajoase, comisioanele sunt mici, iar bunurile ce sunt acceptate sunt din ce în ce mai diversificate. Alte aspecte deosebit de importante în efectuarea tranzacției ar putea fi reprezentate de calititatea evaluării și de prestigiul firmei.

Una dintre cele mai serioase oferte vine din partea unei agenții care dispune de casele de amanet AGS Bucuresti. Locațiile sunt situate în zone centrale sau semicentrale, ușor accesibile și care pot fi remarcate ușor. Aici pot fi amanetate obiecte și bunuri diverse, primiți o evaluare corectă și aveți parte de cele mai avantajoase comisioane.

Pentru a putea beneficia de un astfel de împrumut, tot ce aveți de făcut este să treceți pragul uneia dintre locațiile agenției cu bunul repectiv. Dacă dispuneți de un obiect de valoare, de colecție sau dintr-un metal prețios, indiferent de starea în care se află, puteți veni cu el pentru o evaluare. Dacă obiectul se încadrează în criteriile acceptate veți primi împrumutul pe care vi-l doriți. Comisionul este de 0,3% pe zi, fără alte taxe ascunse. 

Care sunt bunurie ce pot fi amanetate la casele de amanet AGS?

La ora actuală categoriile de bunuri ce pot fi valorificate la astfel de case sunt mult mai diversificate decât un trecut. Sunt primite atât obiecte care în mod clasic erau acceptate, precum bijuterii din metale prețioase, aur, argint, platină, pietre prețioase, ceasuri de lux, opere de artă. Dar sunt acceptate și obiecte care au intrat mai de curând în oferta agențiilor, precum telefoane mobile, aparatură electronică, autoturisme de lux sau autoutilitare funcționale, aparate foto profesionale și poșete de firmă

Vor fi acceptate bunuri care au o anumită valoare și care sunt confecționate din  metale prețioase.  Pot fi valorificate obiecte din:

 

  • aur, indifererent de numărul de carate. Acesta poate fi sub formă de bijuterii, obiecte din acest metal, lingouri, monede de aur, fragmente, ceasuri etc. Prețul primit va fi în funcție de numărul de karate, greutate, puritate, manoperă.
  • argint, în principal sub formă de bijuterii, lingouri, monede, tacâmuri, veselă, obiecte de decor. Prețul primit va fi în funcție de puritate, karate, formă, greutate și manoperă.
  • cesuri de lux, în funcție de marcă sau brand. Sunt preferate de obicei ceasurile aflate în stare perfectă de funcționare. Dar pot fi acceptate și ceasuri din metale prețioase, chiar dacă nu mai funcționează. Ceasurile pot fi evaluate gratuit și rapid de catre experții agenției AGS și pot fi valorificate branduri precum: Lange&Shine, Roger Dubois, Breguet, Frank Muller Graham, Zenith, Patek Philippe, Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Bell&Rose, Tudor, Tiffany, Bvlgari, Montblanc, Glashtte, Tissot, Longines, Eberhard, Baume & Mercier, Ebel, Montblanc, Fossil, Rado, Raymond Weil, Movado, Mido, Certina, Hamilton, Festina, Atlantic.
  • diamante, o categorie specială de bunuri ce pot fi acceptate sub formă de bijuterii cu diamante sau doar diamante de orice fel, diamante albe, mai mici sau mai mari, de un carat, diamante fanteziste, rare, cu incluziuni sau care prezintă zgârieturi, diamante neșlefuite sau șlefuite. Evaluarea și prețul oferit vor ține seama de culoare, claritate, taietură și numărul de carate.
  • platina este un metal special și deosebit, perfect pentru a fi valoroficat la o casă de amanet sub formă de bijuterii sau brut. Prețul oferit va ține seama de densitate, greutate, culoare, luciul său alb și maoperă.
  • opere de artă, fie că este vorba de tabouri de pictori celebri sau de obiecte de artă de colecție. În urma unei evaluari făcute de un specialist veți primi cea mai bună ofertă disponibilă pe piață.
  • electronice, aflate în stare perfectă de funcționare. Chiar dacă valoarea lor se depreciază rapid datorită evoluției tehnologice și apariției unor modele mai avansate, dispozitivele electronice și gadgeturile de un anumit nivel sunt și ele acceptate pentru a fi amanetate. Prețul oferit va fi în funcție de marcă, model, variantă și calitate.

 

Acestea sunt principalele tipuri de bunuri ce pot fi aduse spre evaluare și amanetate la oricare dintre casele de amanet AGS. Garantăm că oferta primită va fi cea mai avantajoasă.

De ce să apelați la serviciile caselor de amanet AGS?

Aceste case de amanet sunt printre cele mai apreciate și mai bune case de amanet din capitală. Numărul mare de locații, situate în zone ușor accesibile, le fac extrem de utile tuturor celor care s-au obișnuit cu serviciile de calitate ale acestei instituții.

Printre avantajele oferite menționăm:

servicii de amanetare la cele mai înalte standarde; evaluare profesionistă, realizată cu personal calificat și experimentat ; comisioane avantajoase; cele mai bune oferte; sumele sunt disponibile în cele mai multe cazuri pe loc; sunt acceptate produse de valoare și de lux variate; bunurile sunt păstrate în condiții de maximă securitate.

Pentru a vă bucura de toate aceste avantaje nu ezitați să veniți cu bunul pe care doriți să-l amanetați la oricare dintre sucursalele disponibile. La anumite categorii de obiecte ofertele sunt negociabile. Pentru mai multe detalii accesați site-ul Casa-amanet.com!

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate