Ce băiețel frumos are Nicoleta Dragne! E bucățică ruptă din concurenta Bravo, ai stil! Celebrities

,
Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! Celebrities are un baietel superb
Cum arata baietelul Nicoletei Dragne la un an si 3 luni[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nicoleta Dragne, concurenta Bravo, ai stil! Celebrities, este absolut topita dupa baitelul ei, Vladimir.


In articol:

Concurenta Bravo, ai stil! Celebrities se poate lauda cu una din cele mai frumoase familii din showbiz-ul autohton.

Nicoleta Dragne este absolut topita după băiețelul ei, Vladmir. Desi de foarte ori a susținut că nu vă posta imagini cu fiul ei din dorință de a-l proteja, de data aceasta Nicoleta nu s-a putut abține și a publicat câteva insta story-uri cu micuțul. De departe se poate observa cât de mult seamănă băiețelul cu mama lui și cât este de frumos. 

Citeste si: Raluca Dumitru aruncă bomba în platoul Bravo, ai stil! Celebrities: "Am auzit că Silvia Popescu ți-a dat câteva ținute pentru emisiune!" La cine se refera concurenta?

Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! Celebrities are o dulceata de baietel

Nicoleta Dragne l-a adus pe lume pe Vladimir în august 2020 și a fost o mămică extrem de fericita alaturi de partenerul ei de viață, Bruno Vlad, cu care s-a și împăcat după o despărțire de câteva luni. Concurenta Bravo, ai stil! Celebrities a născut la 35 de săptămâni, natural, după un travaliu de doar câteva ore.

„Bebe este foarte bine. Are puțîn perfuzie, pentru că are glicemia scăzută. Este sănătos, este foarte mare. Are 3,170 kg și 51 de cm. Este foarte mare pentru un bebeluș care s-ar fi născut la 35 de săptămâni. Să știți că nu seamănă cu mine, este leit taică-su. Că de, așa se întâmplă. Noi ne rupem spatele și ei seamănă cu tații. Am născut la o clinică privată, totul a decurs foarte bine.

Am născut natural. Am dureri, dar e ceva normal, e suportabil”, a povestit la vremea respectiva Nicoleta.

Vladimir, baietelul Nicoletei Dragne, est eo dulceata de baietele

Cat de frumos este baietelul Nicoletei Dragne de la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captura Instagram]

Nicoleta Dragne recunoștea înainte cu mai multe luni să nască faptul că trăiește o poveste de dragoste alaturi de Bruno Vlad, fostul soț al Madalinei Pamfile. Cele doua sunt chiar în relații normale și au și vorbit la un moment dat despre bărbatul care "le-a unit" chiar într-o ediție Bravo, ai stil! Celebrities.

Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! Celebrities formeaza o familie cu Bruno Vlad, fostul sot al Madalinei Pamfile

Viviana Sposub și Nicoleta Dragne

Nicoleta Dragne îi mărturisește Vivianei că lumea crede că are ceva personal cu Mădălina Pamfile

[Sursa foto: captura Kanal D]

Citeste si: Ilinca Vandici, moment istoric la "Bravo, ai stil! Celebrities: "O să îmi sune telefonul în draci, o să îmi dau demisia, îmi pare rău!" Tibi Clenci si-a facut cruce cand a vazut-o

Nicoleta Dragne:  "A fost ziua iubitului meu, eu am contactat-o pe ea, am vrut să îi fac lui un cadou, acel borcan cu mesaje. În ce consta treaba asta cu borcanul; persoana care vrea să facă acest gen de cadou, trebuie să contacteze cât mai mulți oameni care au făcut parte din viață de la cei cu care a copilărit până la cei din prezent.  Și eu i-am scris ei un mesaj daca ar vrea să îmi lase pentru el un mesaj cu o amintire și ceva de La mulți ani. Ea a făcut parte din viață lui. Stăteam așa și mă uitam, bai, daca ăștia ar ști că noi și vorbim...îmi venea să le scriu."

 

Citește-ne pe

Citește și:

Raluca Dumitru aruncă bomba în platoul Bravo, ai stil! Celebrities: "Am auzit că Silvia Popescu ți-a dat câteva ținute pentru emisiune!" La cine se refera concurenta?

VIDEO George Simion, scandal cu Poliția la Iași: 'Dar ce am făcut? Incredibil! A dar ordin Chirica să ne oprească'

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

Ilinca Vandici, moment istoric la "Bravo, ai stil! Celebrities: "O să îmi sune telefonul în draci, o să îmi dau demisia, îmi pare rău!" Tibi Clenci si-a facut...

Are Leon Dănăilă vreun prieten homosexual? Ce părerea are celebrul neurochirurg despre comunitatea de homosexuali

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies