Ce avere impresionantă are Robert Turcescu. Jurnalistul devenit politician deține, case, terenuri și multe conturi bancare!

,
robert turcescu

Robert Turcescu s-a lansat in politica de cativa ani

[Sursa foto: Facebook Robert Turcescu]

Robert Turcescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști români. Iar din 2016 s-a lansat și în politică. Iată ce avere impresionantă deține.


In articol:

Fostul realizator de televiziune, Robert Turcescu, s-a lansat pe scenă politică în anul 2016, când a ajuns parlamentar și astfel a fost nevoit să depună și o declarație de avere.
Potrivit declarației sale de avere, Robert Turcescu a acumulat sume fabuloase de bani atât de-a lungul profesiei lui de jurnalist, cât și în perioada în care a început să lucreze în politică.

Și totodată a reușit să achiziționeze și mai multe proprietăți, terenuri și mașini. Însă cu toate acestea politicianul locuiește în prezent într-o vila de tip ANL.

Ce avere impresionantă are Robert Turcescu. Jurnalistul devenit politician deține, case, terenuri și multe conturi bancare!

Cea mai recentă declarație de avere a lui Robert Turcescu datează din anul 2020. Când renumitul jurnalist și politician ajunsese să dețină 14 conturi bancare în valoare totală de 200.000 de Euro, opt investiții de plasamente în valoare de 1,3 milioane de Euro, plasamente în valoare de 200.000 de dolari, dar și acțiuni în cadrul a nouă societăți comerciale, iar la toate acestea s-au adăugat și opt terenuri, trei apartamente, și două case. Însă în ciuda faptului că declarația lui de avere dovedește clar că deține o avere considerabilă, Robert Turcescu locuiește într-o vila ANL.

robert turcescu

Robert Turcescu a agonisit o avere considerabila 

[Sursa foto: Facebook Robert Turcescu]

Citeste si: Robert Turcescu, NUNTA atipica! Uite unde a sarbatorit marele eveniment realizatorul tv

"Am depus un dosar în perioada în care ANL era implicat în tot felul de scandaluri, gen Henry Coandă, și presă abundă de relatări despre lucrările proaste de prin toată țară.

Am încheiat contractul perfect legal...Nu am nici un fel de problema. Am declarat că mai am alte proprietăți- o garsonieră la Pitești și o bucată de pământ la părinți. Eu am făcut tot ce era de făcut și am toate actele în regulă. Nu mi-a dat nimeni nimic și nu mi-a pus nimeni pilă”, declara Turcescu în anul 2016, potrivit wowbiz.ro

Citeste si: Cât de frumoasă este fiica lui Robert Turcescu și cu ce se ocupă la vârsta de 20 de ani

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Robert Turcescu, NUNTA atipica! Uite unde a sarbatorit marele eveniment realizatorul tv

Kievul forțează ușa NATO: 'Viitorul spațiului euroatlantic se decide în Ucraina'

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Robert Turcescu, declaratie-soc despre relatia cu Oana Sarbu: ”Casatoria noastra poate sa se intample maine…”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies