Ce avere are Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan. Suma uluitoare pe care a câștigat-o din tenis

Author: Bianca Vidoi

Ce avere are Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan

Sursa: Facebook Victor Cornea

Victor Cornea este unul dintre cei mai cunoscuți tenismeni, iar pe parcursul carierei sale a reușit să strângă o avere surprinzătoare.

Victor Cornea este un tenismen cu care țara noastră se mândrește, dar este și cel ce a ajutat-o pe artista Andreea Bălan să creadă din nou în dragoste. Bărbatul de 30 de ani are o carieră pe care a început-o în anul 2014 și cu care se poate mândri. Iată care este averea pe care Victor Cornea a câștigat-o din tenis.

Victor Cornea a câștigat o avere din tenis

Victor Cornea a atras atenția publicului din România în anul 2014, atunci când a apărut într-o fotografie alături de Klaus Iohannis, pe un teren de tenis. Acest moment a avut loc la foarte scurt timp după ce Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale. În anul 2016, Victor Cornea a explicat momentul fotografiat cu Klaus Iohannis și a explicat că atunci când cei doi se intersectează mereu încearcă să joace tenis, chiar dacă acest lucru nu se poate întâmpla foarte des din cauza turneelor în care jucătorul de tenis merge.

În anul 2016, Victor Cornea a primit un wild-card alături de Victor Hănescu la ultima ediție a BRD Năstase Țiriac Trophy, lucru ce s-a întâmplat și în anul 2022, la Munchen, unde partenerul său a fost Petros Tsitsipas. În anul 2022, acesta a câștigat 5 trofee la dublu, la competițiile de tip challenger, iar în anul precedent, Victor Cornea a câștigat două titluri importante în circuitul Challenger, potrivit viva.ro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine este noul iubit al Andreei Bălan? Prima poză oficială cu cei doi: “Sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”

Anul 2023 a fost unul foarte bun pentru Victor Cornea, iar pe parcursul acestuia, a obținut câștiguri în valoare de 37.574 de dolari. Cu toate acestea, cariera sa i-a adus o mică avere cunoscutului tenismen, câștigând 212.967 de dolari de la începutul carierei sale, se regăsește pe site-ul ATP.

Victor Cornea ocupă locul 69 în clasamentul ATP

Asociația tenismenilor profesioniști sau ATP, așa cum este cunoscută, este o asociație ce reunește jucătorii profesioniști de tenis de sex masculin din întreaga lume. Victor Cornea se află pe locul 69 în clasamentul ATP, la proba de dublu, cu un punctaj de 1.149, în timp ce în topul jucărilor la simplu nu s-a calificat în lista realizată de ATP, după ce anul trecut a fost pe locul 1.219.

De când a început relația cu Victor Cornea, Andreea Bălan încearcă să fie alături acestuia la fiecare competiție importantă pe care acesta o are. În luna februarie, artista l-a însoțit pe iubitul ei în Grecia, acolo unde Victor Cornea a reprezentat România la Cupa Davis. Din nefericire, Victor Cornea, alături de colegul său la dublu, Marius Copil, nu au adus o victorie pentru țara noastră.

România a pierdut în fața Greciei cu 4-0 în barajul pentru menținerea în Grupa Mondială I, în fața fraților Tsitsipas.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!