Ce ascunde GESTUL TERIFIANT al Oanei Zavoranu? S-a drogat, a fost otravita sau a luat o supradoza? Vezi ce spun apropiatii ei

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:26

A fost o noapte crunta pentru Oana Zavoranu si apropiatii ei.

Vedeta a intrat in coma ieri seara, dupa ce a luat un pumn de pastile. In momentul in care au ajuns la casa ei echipajele de pe cele doua ambulante au gasit-o inconstienta, ar fi resuscitat-o si au intubat-o.

Ulterior, vazand ca nu raspunde la stimuli, au transportat-o de urgenta la spital.

Se pare ca Oana a inghitit cele trei pastile pe care le ia zilnic, ca sa ii mai atenueze durerile cauzate de sinuzita cu sindrom meningeal de care sufera, toate aflate pe reteta prescrisa de doctorii care au consultat-o.
Apoi, pentru ca durerile erau din ce in ce mai intense, Oana s-a pus pe inghitit pastile. In stomacul vedetei s-a gasit aspirina, codamin si distonocalm, medicamente care au condus-o direct pe targa, in coma.

Au fost emise mai multe ipoteze ale motivului pentru care Oana Zavoranu a ajuns la spital. Unii spun ca ar fi incercat sa se sinucida, altii spun ca s-a drogat.

Politistii iau in calcul chiar si varianta unei otraviri.
Mama Oanei Zavoranu spune ca fata ei a ajuns la spital pentru ca a luat pastilele pe stomacul gol. Venit la Spitalul Floreasca pentru a o vizita, Mihai Mitoseru a marturisit ca prima oara cand a auzit a crezut ca este o gluma.

"Prima oara am crezut ca este vorba de o gluma, insa m-am inselat. Nu mi-a venit sa cred ca este adevarat. Oana nu se drogheaza, Oana nu bea alcool.
De droguri nici nu poate fi vorba. Mai repede cred ca ar fi luat ceva din greseala, nu ca ar fi vrut sa se sinucida", a spus Mitoseru.

El a adaugat ca nu intelege ura pe care toata lumea o indreapta spre ea si ca singurul care are dreptul sa o judece este Pepe.

"Toti avem probleme in viata. Ea a avut probleme mari. E adevarat ca ea a gresit, dar asta nu inseamna ca trebuie sa o omoram si ca trebuie sa sarim pe ea doar pentru ca are gura mare.
Singurul care are dreptul sa o judece este Pepe, nu noi. Ea este tot timpul femeia care, daca a gresit, trebuie sa plateasca".

Mihai Mitoseru a facut un apel la toata lumea si a rugat opinia publica sa nu o mai critice.