Ce artist din România a avut COVID-19 de două ori? Puțini știu că a trecut prin momente dificile: „Am fost foarte rău, nu puteam să respir...”

Autor: Amalia Georgescu
Tavi Colen, artistul care s-a infectat de două ori cu noul coronavirus
Sursa: Instagram

Noul coronavirus a afectat o mulțime de persoane, iar dacă unele dintre ele au dezvoltat forme mai ușoare ale bolii, altele s-au simțit foarte rău. Ce artist din România a avut COVID-19 de două ori?

Este cunoscut faptul că pandemia de coronavirus i-a afectat puternic pe artiștii din România, iar dacă unii dintre ei au întâmpinat dificultăți doar din punct de vedere financiar, alții s-au luptat cu virusul, iar simptomele neplăcute le-au dat toate planurile peste cap. Un cunoscut artist român s-a infectat de două ori cu COVID-19 și a povestit întreaga experiență.

Cum se simte Tavi Colen după ce s-a infectat de două ori cu COVID-19?

Tavi Colen, fostul component al trupei Talisman, a dezvăluit recent că s-a infectat de două ori cu noul coronavirus. În cazul artistului, simptomele au fost destul de serioase. Mai exact, prima oară când s-a îmbolnăvit de coronavirus, Tavi Colen s-a simțit foarte rău și a povestit că a întâmpinat dificultăți de respirație, iar timp de o lună a stat la pat. Ulterior și-a revenit, însă la scurt timp s-a infectat din nou cu temutul virus, însă simptomele nu au mai fost atât de severe. 

Artistul a dezvăluit că a doua oară când s-a infectat cu COVID-19 a avut doar nasul înfundat, dezvoltând o formă mai ușoară a bolii. Nu doar el s-a infectat cu temutul virus, ci și iubita și fiul său au avut de suferit.

Citeste si: Tavi Colen, declaratii inedite despre Alin Oprea: "Am crezut ani de zile ca suntem prieteni..."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Am făcut Covid de două ori. Prima dată m-am simțit cel mai rău. A fost la final de februarie anul trecut, când încă nu se știa de COVID. O lună întreagă am stat la pat. Am fost foarte rău, nu puteam să respir. A doua oară când am făcut COVID a fost mai ușor. Nu am avut decât nasul înfundat și cam atât. Am făcut teste și au ieșit toate pozitive, și la Emma, și la copil.

Eu aveam miros, dar Emma nu a avut miros și gust timp de o săptămână. Fii-miu însă, deși a ieșit și el pozitiv, nu a avut nici un simptom. Are 1.80 la 14 ani.”, a povestit Tavi Colen într-o emisiune de televiziune, potrivit unica.ro. 

Chiar dacă prima oară când s-a îmbolnăvit s-a confruntat cu simptome severe, acum, artistul se simte bine și a reușit să depășească acest episod delicat din viața lui.

Citeste si: Tavi Colen isi deschide scoala de chitaristi! Afla care-i sunt primii elevi!