Ce are Gigi Becali în curte! E uluitor! Dumitru Dragomir a făcut dezvăluirea

Author: Andrei Ionescu

Gigi Becali și Dumitru Dragomir

E uluitor ce ține Gigi Becali în curte. Pentru cei mai mulți proprietari din Pipera acest lucru e ieșit din comun.

Gigi Becali are o adevărată "grădină zoologică" în curtea imensei sale proprietăți din Pipera, a dezvăluit prietenul său de-o viață, Dumitru Dragomir.

”Gigi Becali a îmbătrânit datorită fotbalului. El duce o viaţă monahală. Eu îl cunosc. Am fost la el acasă acum câtva timp, am văzut ce animale, ce căprioare, ce iepuri, ce de-astea are în curte. Este o nebunie.

Dacă te duci la el, zici că eşti la grădina zoologică. Are grijă el de ele. S-a transformat formidabil. Eu îl cunosc de 35 de ani.

E o transformare fenomenală. Să ştiţi că şi credinţa asta, mai ales dacă ai şi succes cu ea, te ajută”
, a declarat Dumitru Dragomir pentru Orange Sport.

Gigi Becali a fost văzut în trecut mânând oile în Pipera, spre șocul tuturor proprietarilor de acolo și al trecătorilor din zonă.

Gigi Becali mănâncă doar alimente de oaie și capră

Gigi Becali mărturisea că nu consumă decât alimente de oaie sau capră.

”Eu beau numai lapte de oaie şi de capră. Mănânc numai grătar de miel, cotlete de miel şi numai forţă am. În plus, am şi o grădină cu legume şi pomi fructiferi. Până la urmă tot la pământ ajungi. Mâncăm electronice, computere? Nu, tot  pământ ajungi. Nu cultivi, nu mănânci.

Eu, când sunt supărat, mă retrag între oile mele şi mă liniştesc”, declara Gigi Becali în 2009.

Echipa lui Becali a trecut de Saburtalo

Gigi Becali are un motiv de bucurie. Cu noul antrenor, Nicolae Dică, pe bancă, FCSB a învins cu 4-2 formația georgiană Saburtalo și s-a calificat în turul trei preliminar al Conference League.

În turul următor echipa lui Becali va da de "Sepsi a Slovaciei", Dunajska Streda, echipă susținută de guvernul maghiar condus de Viktor Orban, ca și Sepsi, din Liga 1. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Becali a declarat, recent, că vrea să se dueleze în plan fotbalistic cu premierul maghiar Viktor Orban.

„Dacă nu-i avem pe maghiari, cu cine ne mai batem? Ne batem între noi. Dacă se ridică, investesc eu mai mulți bani. Nu-i las pe unguri să treacă peste FCSB. Ei, niciodată în viața lor, nu vor trece peste o echipă românească.

Când va îndrăzni Orban să facă ceva, îi dau în cap. Pac, Sepsi jos! De ce? Investesc bani. Nu o las pe Sepsi. Nu e discriminare, nu? Să nu se considere discriminare. Să nu spună lumea «De ce investește bani?». Sau că e amenințare.

Pe Sepsi o vom ține la ghilotină. O să o țin la respect. Dacă văd că Sepsi OSK prinde putere, o să mai investesc 10 milioane de euro.

Vom spulbera tot ce e neam cu Sepsi OSK. La fotbal mai dau bani doar dacă Sepsi OSK o să ridice capul. Nu-i permit să ia campionatul în România. Trebuie să-l ținem la coadă pe Orban. O să vin la stadion doar dacă Sepsi OSK prinde viteză cu Orban. Vă promit că Sepsi OSK nu va ridica prea mult capul. Dacă Sepsi sau Csikszereda ridică un pic capul, investesc bani mulți. 

«Tot ce mișcă-n țara asta, râul, ramul, mi-e prieten numai mine, iară ție, dușman este», Vikor Orban. Poate să vină cât vrea pe stadioane, vai de capul lui. Cât sunt eu în fotbal, el să-și pună pofta în cui!

Prima reacție a lui Gigi Becali, în urma scandalului în care a fost implicat părintele Calistrat: „Este o operaţiune pe care Dumnezeu a permis-o”

Eu mă bat cu Guvernul maghiar. Îl invit la luptă. Să vedem care e mai puternic. I-am arunca mănușa lui Viktor Orban rusul. Viktor Orban Putin”, a declarat Gigi Becali, recent, într-o conferință de presă.

 

 

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies