Ce a spus Ana Porgras despre Zannidache, când a ajuns la Survivor România 2021! Cei doi se cunosc din afara competiției: “Ne-am apropiat involuntar”

,
Ana Porgras, noua concurentă
Ana Porgras, noua concurentă de la Survivor România 2021

Ana Porgras, noua concurentă de la Survivor România 2021 a mărturisit că se cunoaște cu Zannidache dinainte de a intra în această competiție. Cei doi faimoși au o relație foarte strânsă și sunt apropiați.


In articol:

Ana Porgras este cea mai nouă concurentă de la Survivor România 2021. Ea și Sebastian Chitoșcă sunt noii concurenți din echipa Faimoșilor. Fosta gimnastă a mărturisit că este foarte apropiată de Zannidache, pe care îl cunoaște dinainte de competiție.

Ana Porgras, noua concurentă de la Survivor România 2021

Ana Porgras este noua concurentă care s-a alăturat echipei Faimoșilor. Aceasta este fostă gimnastă de talie mondială, iar atuurile ei s-au putut obsera în primul joc de la Survivor România. Ana este o conurentă rapidă pe trasee, însă  la proba de îndemânare nu a reușit să dea randament și să aducă puncte. Faimoasa a mărturisit că de acum încolo va încerca să dea totul în competiție și să aducă puncte echipei sale.

Faimoșii i-au primit pe noii coechipieri cu brațele deschise ca fiind parte din familia lor. Aceștea nu s-au supărat pentru că noii lor colegi nu au adus puncte la acest joc, ci au fost foarte ferciți că au reușit să compenseze și să câștige recompensa pusă în joc, 3 kilograme de cartofi, pentru care s-au luptat până la epuizare, fiind foarte înfomețați.

Ana se cunoaște cu Zanni diniante de competitie
Ana se cunoaște cu Zanni dinainte de Survivor România

Citeste si: Sacrificiile supromenesti pe care parintii Anei Porgras le-au facut ca Faimoasa sa devina campioana mondiala la gimnastica! Concurenta de la Survivor Romania a povestit tot

Ana Porgras și Zannidache se cunosct dinainte de Survivor România 2021

După un joc cu multe întorsături, dar care s-a finalizat cu victoria Faimoșilor, aceștea s-au întors la baracă, unde le-au prezentat noilor colegi locul unde vor dormi de acum încolo în această competiție.

 Ana Porgras i-a mărturisit lui Sebastian Chitoșcă, că persoana cu care se înțelege cel mai bine din echipă este Zannidache cu care se cunoaște dinainte de competiție și de care s-a apropiat foarte mult.

”Cu Zanni mă cunosc dinainte, adică ne-am cunoscut prin prisma Survivor, avem o relație de prietenie. Ne-am apropiat cumva involuntar, cred ca nici el și nici eu nu ne-am gândit că o să ne apropiem, dar uite că energiile noastre au funcționat în direcția asta, nu știu”, a declarat Ana Porgras la Survivor România.

Ana și Zanni sunt foarte apropiati
Ana și Zanni au o relație strânsă de prietenie

Între Ana și Zannidache pare că este mai mult decât o relație de prietenie, cei doi faimoși s-au apropiat destul mult într-un timp extrem de scurt.

Deși se cunosc din afara competiței, este vizibil că este mult mai mult decât o prietenie. 

Sebastian Chitoșcă a afirmat că îl place pe Jador că este la fel de nebun ca și el, și cu sigurană se vor înțelege foarte bine cu toții.

Citeste si: O nouă concurentă în echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021? Este brunetă, sexy și plină de tatuaje! IMAGINI EXCLUSIVE de pe teren!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Drama Anei Porgras inainte de a deveni campioana mondiala la gimnastica! Concurenta de la Survivor Romania a povestit tot

Tratamentul cu anticorpi monoclonali împotriva Covid-19 urmează să fie autorizat în SUA

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

O nouă concurentă în echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021? Este brunetă, sexy și plină de tatuaje! IMAGINI EXCLUSIVE de pe teren!

Ana Porgras de la "Survivor Romania" s-a transformat intr-o bomba sexy de cand s-a retras din gimnastica! Cum arata inainte fosta campioana mondiala la barna!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies