Ce a putut să pățească un bucureștean care a luat taxiul din Centrul Vechi în noaptea de Revelion!

Un bucureștean care a luat taxi-ul din Centrul Vechi în noaptea de Revelion a avut parte de o experiență tare neplăcută.

Bărbatul a dat și o grămadă de bani pe cursă, și-a pierdut și restul de bani pe care îi avea la el, suma fiind considerabilă.

"Am cinstit cu băieții, cu fetele… Cam mult, dar asta e, o dată pe an e Revelionul. Spre dimineață am plecat spre casă. Cam printre ultimii… Am ajuns la bariera de la Centrul Vechi, să iau un taxi. Voiam să ajung până la Diham. Nu e o cursă lungă, nici scurtă. 100 de lei mi-a cerut. Fără negociere, fără nimic. Am urcat, că nu mai prindeam altul și, sincer, eram amorțit și voiam să ajung mai repede în pat.

Am acceptat, deși asta nu s-ar fi întâmplat niciodată în alte condiții. Acuma urmează lovitura! Am ajuns la destinație, am plătit, omul nici merci nu mi-a spus, am coborât. Am băgat mâna în buzunare, deh, să văd dacă mai am telefonul, banii… Banii nu-i mai aveam.

Cum ușa nu o închisesem i-am zis taximetristului că mi-au căzut banii… S-a uitat urât la mine, chipurile l-am jignit. I-am cerut să mă uit în mașină… M-a înjurat, s-a întins și a tras ușa, apoi a plecat… 800 de lei sau dus pe Apa Sâmbetei! Plus ăia 70 pe care am acceptat, e drept, să-i dau pe cursă! Frumoasă trecere în următorul an… Costisitoare mai ales!", a povestit bărbatul, potrivit cancan.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate