Ce a patit Mugur Mihaescu la clubul sau dupa intrarea in vigoare a legii anti-fumat: "Sunt si cazuri in care clientii spun ca ies afara la un fum si nu se mai intorc"

,

 

Ce a patit Mugur Mihaescu la clubul sau dupa intrarea in vigoare a legii anti-fumat: "Sunt si cazuri in care clientii spun ca ies afara la un fum si nu se mai intorc"
Mugur Mihaescu este un patron de club lovit grav de intrarea in vigoare a legii anti-fumat.
Patronul de la St.Patrick din Centrul Vechi, Mugur Mihaescu, a declarat pentru Mediafax ca a aparut un fenomen nou dupa intrarea in vigoare a legii anti-fumat: "Sunt si cazuri in care clienţii spun ca ies afara la un fum si nu se mai intorc sa-si achite nota de plata, ni s-a intamplat si noua in vreo doua seri”.Totodata, vedeta tv a mai spus ca se astepta sa apara modificari pe lege, deoarece este prea dura pentru fumatori. "Am spus de prima oara ca trebuie amendata aceasta lege, nu este o lege normala, este facuta din topor, sper ca pe ultima suta de metri sa se dea o lege care este buna si care este pentru toata lumea, si pentru nefumatori, sa-i protejeze in continuare, ceea ce mi se pare corect, dar nici sa-i arunci pe ceilalţi ca pe niste caini, indiferent ca e viscol afara, -20 de grade, tu sa-i trimiţi in frig, nu mi se pare corect. Atata timp cat nefumatorul nu intra in contact cu fumatorul, este foarte bine, adica sa nu fie nevoit nefumatorul sa treaca prin fum ca sa ajunga la locul lui", a mai spus Mihaescu pentru sursa citata.

Mugur Mihaescu este un patron de club lovit grav de intrarea in vigoare a legii anti-fumat.

Patronul de la St.Patrick din Centrul Vechi, Mugur Mihaescu, a declarat pentru Mediafax ca a aparut un fenomen nou dupa intrarea in vigoare a legii anti-fumat: "Sunt si cazuri in care clientii spun ca ies afara la un fum si nu se mai intorc sa-si achite nota de plata, ni s-a intamplat si noua in vreo doua seri”.Totodata, vedeta tv a mai spus ca se astepta sa apara modificari pe lege, deoarece este prea dura pentru fumatori.

"Am spus de prima oara ca trebuie amendata aceasta lege, nu este o lege normala, este facuta din topor, sper ca pe ultima suta de metri sa se dea o lege care este buna si care este pentru toata lumea, si pentru nefumatori, sa-i protejeze in continuare, ceea ce mi se pare corect, dar nici sa-i arunci pe ceilalţi ca pe niste caini, indiferent ca e viscol afara, -20 de grade, tu sa-i trimiţi in frig, nu mi se pare corect. Atata timp cat nefumatorul nu intra in contact cu fumatorul, este foarte bine, adica sa nu fie nevoit nefumatorul sa treaca prin fum ca sa ajunga la locul lui
", a mai spus Mihaescu pentru sursa citata.

 

 

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

FOTO-VIDEO Imagini rare din Parcul Retezat: caprele negre se hrănesc pe o stâncă

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Spitalul Metropolitan Bucuresti, cand incepe constructia primului spital inteligent din Romania


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies