Ce a pățit Ileana Sterp, în timp ce aștepta la Vamă: „ Groaznic! Suntem oameni cu copii mici” Vedeta a răbufnit pe rețelele sociale

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 06 mar 2024, 23:04

Ce a pățit Ileana Sterp, în timp ce aștepta la Vamă: „ Groaznic! Suntem oameni cu copii mici” Vedeta a răbufnit pe rețelele sociale

Sursa: Ileana Sterp TikTok

Ileana Sterp a fost surprinsă neplăcut de cozile de la Vamă și a împărtășit experiența cu urmăritorii săi. Sora lui Culiță Sterp a postat totul pe rețelele sociale.

Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, a răbufnit pe rețelele sociale, după ce a fost prinsă în cozile interminabile de la Vama Nădlac.

Ce a pățit Ileana Sterp, în timp ce aștepta la Vamă

Deși curioșii din comentarii i-au răspuns că este de așteptat să stai la coadă uneori mai bine de o oră, Ileana nu a mai suportat și a transmis un mesaj.

„Suntem deja de peste o oră în vamă și nu se întâmplă nimic, nu mergem nici măcar un metru și mă întreb care să fie motivul. Schimb de ture nu cred că se fac la ora asta, nu-mi dau seama de ce nu se merge, de ce se stă pe loc. Am fost până acolo în capăt, pentru că suntem foarte aproape de vamă și din 4 din astea deschise, funcționează doar unul, unde e doar un semafor verde din patru.

Încerc să mă exprim cât mai bine, dar nu știu termenii aceștia.

Citește și: ”Sper să mă țin măcar o lună”. Ce decizie a luat Denisa Coțolan în lipsa lui Iancu Sterp. Tânăra a făcut totul public

Dar nici măcar acolo nu se înaintează și nu înțeleg care să fie motivul, adică pe bune, suntem oameni cu copii mici, să nu mai zic de bieții șoferi de TIR care așteaptă și e coada mult, mult mai lungă, de zeci de kilometri.

Groaznic!” a spus Ileana Sterp, pe contul ei de TikTok.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

@ileanasterp ♬ sunet original- Ileana Sterp

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Ileana Sterp

Sora lui Culiță Sterp este extrem de activă pe rețelele sociale, acolo unde ține permanent legătura cu urmăritorii. Recent, aceasta a atins un subiect mai sensibil și a vorbit despre o problemă de sănătate cu care se confruntă de ceva timp și pe care a investigat-o în amănunt, până când a ajuns la un diagnostic.

Citește și: Culiță Sterp și Daniela, gestul emoționant care a înduioșat internauții: „Mă faceți să plâng” Ce au făcut cei doi în vacanța din Zanzibar

Ileana Sterp se confruntă cu niște probleme cu pielea, care au apărut în urmă cu 2 ani. În tot acest timp, femeia a apelat la diverși dermatologi în speranța că afecțiunea îi va fi tratată corespunzător. În cele din urmă, un medic din Madrid a lămurit situația.

„Am fost la un doctor foarte bun în Madrid și cumva mi-a deschis ochii. Eu fusesem înainte la mai mulți medici dermatologi și nu găseam nicio rezolvare, efectiv devenise o frustrare. Mă întrebam de ce nu mai trece odată. Medicul de acolo mi-a spus că nu o să treacă cu nicio cremă și am nevoie de o intervenție cu laser. E posibil să fie și o ciupercă ceva,” a povestit sora lui Culiță.