Ce-a pățit Bursucu chiar pe holurile televiziunii unde lucrează “I-am auzit vocea, evident că i-am recunoscut-o!”

,
Bursucu a primit o vizită neașteptată chiar la Kanal D

Bursucu a primit o vizită neașteptată chiar la Kanal D

Bursucu a primit o vizită neașteptată chiar la Kanal D, o întâlnire emoționantă, care a stârnit rumoare pe culoarele televiziunii.

Micuța Anays, fiica vedetei, a venit să-și viziteze tatăl și și-a făcut simțită prezența încă de la primii pași în sediul televiziunii. Dezinvoltă, parcă născută în fața camerelor, micuța Anays a început să-i întrebe pe colegii tatălui ei unde se află acesta.

Citeste si: Bursucu', mesaj emoționant pentru Laurențiu Reghecampf, cu ocazia zilei sale de naștere: „Frățior”

Anays

Anays

“I-am auzit vocea, evident că i-am recunoscut-o, doar că nu înțelegeam ce se petrece, credeam că totul e în capul meu 😊.

Este un copil descurcăreț, îndrăzneț și cu simțul umorului, eu cred că îmi seamănă. A deschis toate ușile până a dat de mine”, a povestit amuzat Bursucu.

Bursucu

Bursucu

Vedeta Kanal D spune că este un tată care cu greu îi poate refuza ceva copilului său. Fetița îi seamănă în multe privințe, iar talentul vedetei se pare că s-a transmis și fiicei sale.

Anays

Anays

“Imediat ce aude o piesă, Anays se pune pe dansat și cântat. E de neoprit! Și aș putea să spun că are și ritm, și voce. Dacă își va dori să urmeze o carieră în sensul acesta, o voi susține!”, a spus Bursucu.

Bursucu

Bursucu

Citeste si: Exclusiv! Ce îi leagă, de fapt, pe George Tănase și Ionuț Rusu: "Am trecut prin momente de sărăcie maximă pe care acum ni le amintim cu mult amuzament"

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Bursucu', mesaj emoționant pentru Laurențiu Reghecampf, cu ocazia zilei sale de naștere: „Frățior”

Ungaria nu stinge becurile și nu stă în frig: țara lui Viktor Orban va vira patru miliarde de euro în conturile rușilor, pentru gaze

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Exclusiv! Unde preferă Teo Trandafir să mănânce în oraș: "Acolo merg și mănânc lucruri pe care nu le-am mâncat niciodată"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies