Ce a gasit un barbat in dulapul sotiei decedate? Omul a fost socat, dar abia atunci a inteles totul

La câteva luni după ce soţia lui a murit, Sam Miller s-a apucat să îi golească dulapul din dormitorul comun. Omul a avut un soc!


In articol:

Cei doi au fost căsătoriţi timp de 15 ani, iar suferinta de a-si pierde sotia a fost cumplita pentru barbat.

Cand s-a decis sa golesca dulapul sotiei decedate, Miller a avut un soc!

Ascuns bine sub haine, bărbatul a găsit un telefon mobil. După ce l-a deschis a descoperit că soţia lui avea o aventură cu un bărbat şi că folosea telefonul respectiv pentru a ţine legătura cu amantul.

Miller a găsit zeci de mesaje schimbate de cei doi şi istoricul convorbirilor, dintre care unele au durat chiar şi două ore. Toate aceste lucruri s-au întâmplat în timp ce Sam Miller, proprietarul unei afaceri, stătea până târziu la birou, iar soţia lui nu lucra. „Nu mă lăsa niciodată să umblu prin lucrurile ei în dulap”, a scris el.

Citeste si: De ce nu poate Livian sa stea departe de Bianca. Adevarul a fost spus! Fanii sunt in extaz!

Citeste si: Un caine si-a asteptat timp de trei luni stapanul, in holul spitalului din Wuhan. Povestea lui a facut inconjurul lumii

Bărbatul a povestit întâmplarea şi a spus că doreşte acum să afle cine este cel cu care l-a înşelat soţia. Nu doreşte să se răzbune în niciun fel, dar crede că trebuie să ştie acest lucru pentru a se linişti.

Potrivit unui studiu realizat de site-ul de aventuri extraconjugale Ashley Madison, 11% dintre cei care îşi înşală partenerii de viaţă folosesc un telefon secret, despre a cărui existenţă partenerii lor nu ştiu.

Citeste si: Prima reactie a Siminei dupa ce Jador a fost batut in club: ''Astazi este ziua mea...''

Citeste si: A renunțat la sport pentru a face filme pentru adulți și a dat lovitura! Câți bani a putut să câștige într-o singură zi: ”E o nebunie!”

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate