Ce a determinat-o pe Oana Zavoranu sa devina lacto-vegetarian: "Un inger de miel sacrificat"

Ce a determinat-o pe Oana Zavoranu sa devina lacto-vegetarian: Un inger de miel sacrificat

Festin in curtea Oanei Zavoranu! Vezi cum a sfarait gratarul in miez de noapte desi Razvan e singurul care mananca friptura.

Oana Zavoranu si-a schimbat alimentatia imediat dupa Pasti. Motivul pentru care ea a renuntat la consumul de orice fel de carne dar si de oua este unul halucinant.


"Nu mai mananc carne dinainte de Pasti. Am facut greseala sa trec prin fata televizorului in perioada in care se taiau miei. Am vazut o imagine pe care am regretat-o toata viata. Un inger de miel sacrificat. Eu nu pot sa stau la masa si sa savurez o friptura de miel. Nu mai mananc carne si nici ou, doar lacto-vegetarian", a declarat Oana Zavoranu la WOWbiz.

 

In curtea casei Oanei Zavoranu a sfarait gratarul in miez de noapte. Desi vedeta nu mai consuma carne, a pus si ea cateva legume pe gratar.

 

"Doamna Zavoranu m-a invatat sa pun pe ciupercile care sunt pe gratar unt si sare. Pentru mine cea mai buna leguma este carnea, trebuie sa mai pun si eu ceva pe mine", a declarat Razvan, iubitul Oanei, bucatar sef in miez de noapte.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate