Caz socant! Un bebelus a intrat in coma! Ce descoperire incredibila au facut medicii in analizele fetitei in varsta de 40 de zile!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 mar 2021, 13:47
Descoperire șocantă la o fetiță de 40 de zile care a intrat în comă.

Un bebelus de 40 de zile a intrat in coma , intr-un spital din Italia. Medicii au descoperit in analizele bebelusului urmele unor droguri extrem de periculoase.

Fetita in varsta de 40 de zile a ajuns in coma, in urma unui stop cardio-respirator la un spital din Italia, unde dupa primele analize si investigatii, medicii i-au descoperit urme de metadona si cocaina in probele de urina, potrivit mediafax.ro
La scurt timp, politia din Lucca a demarat cercetari asupra mamei fetitei, pe baza primelor elemente descoperite de medici.

Caz socant in Italia al unei fetite de 40 de zile intrata in coma din cauza drogurilor!

Astfel, din primele cercetari, se pare ca fetita a fost adusa la spitalul din Lucca chiar de catre parintii sai pe data de 11 martie 2021 si apoi a fost transferata de medici la un spital din orasul Pisa, pentru investigatii medicale mai amanuntite. In cele din urma, analizele au relevat faptul ca fetite avea in sange o rata de metadona de 1,644 ng/ml si de cocaina de 74 ng/ml.

Semn ca i-au fost administrate droguri.

"E clar că, în fața unor cifre atât de mari, i-a fost administrată metadonă. Fetița, încă internată în spital, a fost și intubată într-o primă fază. Acum respiră singură.
Examinările la care a fost supusă imediat fetița nu au arătat modificări care să sugereze o posibilă cauză și nici nu au existat elemente vizibile atribuite unor eventuale evenimente traumatice.

In urma investigațiilor efectuate de anchetatori, nou-născutului i s-a efectuat analiza urinei în căutarea drogurilor", au spus anchetorii, potrivit digi24.ro

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din cercetarile efectuate de catre anchetatori, parintii, doi tineri italieni, au marturisit faptul ca si-au gasit fetita in pat in timp ce respira foarte greu si atunci au decis sa transporte de urgenta la spital. Totodata s-a descoperit si faptul ca mama nu isi alapta fetita, acesta fiind inca un indiciu clar ca bebelusului i-au fost administrate intentionat drogurile respective.
Autoritatile italiene vor continua sa efectueze cercetari asupra parintilor bebelusului pentru a afla cauza exacta a celor petrecute.

Citeste si: Situație dramatică în Capitală! O fetiță de 13 ani a fost lovită de metrou la stația Unirii. Ce s-a întâmplat cu copila?

Citeste si: Tragedie fara margini intr-o familie din Bistrita-Nasaud! O fetita de noua ani murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus! Ce au descoperit medicii legisti

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!