Caz socant la "Te vreau langa mine"! Unul dintre participanti a fost pus la zid de mama fostei sale iubite: "D-voatra sunteti artizanul intregului dezastru al familiei mele!". Iata ce reactie a avut concurentul la acuzatiile primite

Simtindu-se incoltit, barbatul nu s-a lasat mai prejos si a incercat sa isi expuna pledoaria.

Extrem de deranjata de atitudinea lui Marian, femeia a sustinut ca cele doua fiice gemene ale sale au fost nevoite sa plece brusc din tara din cauza lui Marian, care le-a adus prejudicii grave. Aceasta il acuza pe Marian ca i-a sedus una dintre fiice si le-a creat numai necazuri.
"Mi-ai distrus fiica! Ne-ai adus numai necazuri! D-voastra sunteti artizanul intregului dezastru al familiei mele! Mi-ai dat fiica pe mana politiei doar ca sa scapi basma curata!", a zis femeia.

Pe de alta parte, Marian a incercat sa se apere, sustinand ca el nu este deloc vinovat in toata aceasta poveste, ci doar cele doua tinere, care au comis niste infractiuni grave si si au fost nevoite sa fuga din tara pentru a scapa de acuzatii.

"Fetele ei au comis niste infractiuni, in Romania, cu carduri clonate si au trebuit sa fuga din atara! Fetele ei m-au pus intr-o situatie foarte proasta! M-am trezit cu politia la usa! Parintii mei s-au trezit cu mascatii in casa, mi-a fost luat laptopul personal pentru cercetari! Daca eram vinovat cu ceva eram la inchisoare acum!", a spus Marian.
Iata ce alte dezvaluiri a facut femeia despre trecutul dubios al lui Marian:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate